Din kundvagn är tom

Epsoneventet - Frölunda

2011-11-30

I går hade vi första delen av vårt Epson-event (i Frölunda, i Stockholm går det av stapeln i morgon (1/12)) där vi bland annat premiärvisade TW9000.Epsons nya modeller med tillägget W har en trådlös HDMI-uppkoppling som går på 60 GHz vilket ger en bandbredd som tillåter 1080p och 3D. Den höga frekvensen gör dock att man måste placera sändaren utan hinder framför projektorn. I vår setup där vi testade TW6000W klarade sändaren utan problem 5 meters avstånd och vårt trådlösa nätverk störde inte signalen (2.4GHz). Att tänka på är att sändaren måste placeras framför projektorn eller 30graders vinkel åt sidorna pga den konstruktion Epson har skapat.

Näst på tur stod nya TW9000 som vi verkligen gillar! Vadim från Epson var på plats och demonstrerade med olika filmsekvenser samt gick igenom produkten tekniskt, uppskattat både av oss och av besökarna. Bildkvaliteten motsvarade våra högt ställda förväntningar och TW9000 ligger riktigt fint till i prisklassen. Det som verkligen imponerade var 3D-bilden som upplevdes väldigt lugn, bra och behaglig att titta på.

Den TW9000 vi använde är ett demoex som i skrivande stund är på väg upp till Stockholm för morgondagens event. Så fort det är klart försvinner den i väg igen och vi får vackert vänta på våra egna demoex som vi kommer att ha i Frölunda och Stockholm.

Stort tack till Epson och alla kunder som kom till eventet!


Skrivet av Mattias 2011-11-30


Visad 2.804 gånger