Din kundvagn är tom

Nyheter i Stockholm

Skapad: 2011-03-21

I Stockholmsbutiken på Ynglingagatan 15 har vi vänt på den inre salongen för att demonstrera projektorer sida vid sida. Två 92-tumsdukar bredvid varandra och ett gäng projektorer finns för jämförelse. Vi har även en specialutformad React-duk för att granska bilden med och utan högkontrastmaterial.



Just nu finns följande projektorer att beskåda:

Epson EMP-TW3200

Epson EMP-TW3600

Epson EMP-TW5500

JVC DLA-X3 (3D)

Mitsubishi HC4000

Optoma HD20

Panasonic PT-AE4000

Sony VPL-HW20

Sony VPL-VW90 (3D)



Lyssna på Cyrus Audio
Nu har du chansen att lyssna på ett riktigt skärpt och kompakt tvåkanalssystem i Stockholmsbutiken. Cyrus integrerade förstärkare 8XPd QX och CD-spelaren CD8SE, båda försedda med separat kraftförsörjning (PSX-R), tar sig med lätthet an butikens hela sortiment av högtalare. Brittisk kvalitets-hifi när det är som minst - och bäst!



Brittisk spelglädje i Stockholm
Vi på hembiobutiken har alltid gillat KEF och därför är vi fånigt glada över att gamla goda men kanske lite slanka iQ-serie fått nya muskler i form av större lådor och fler element. Effekten är att iQ blir till Q och låter större. Ni som lyssnade på iQ-serien och minns hur det lät kan räkna med samma precision matchat med en kraft och tyngd som också får hårdrockarna och partyprinsarna att stanna kvar efter stängningsdags. På plats i Stockholmsbutiken finns följande redo för lyssning:

Q300

Q500

Q700

Q900



Snyggt och löjligt slimmade!
KEF kan konsten att göra högtalare större och de kan också konsten att gör dem mindre. Nya T-serien är platta, så platta att du får problem med att din superslimmade teve kommer att sticka ut från väggen i jämförelse. Till och med subwoofern är tunn och kan ställas mot väggen. Grundförutsättningen för platta högtalare är ett platt ljud men det lyckas engelsmännen arbeta sig runt. Kom till Stockholmsbutiken och lyssna!



Skrivet av Robert 2011-03-21


Visad 5.576 gånger

Kommentarer till Nyheter i Stockholm


Göran nordqvist

2015-01-24 - 00:53:34

Bra tv apparater med3d som har bra bild panasonic 47