Din kundvagn är tom

Nytt från Canton

2010-10-19

Under veckan var vi på besök hos svenska distributören för Canton och de visade oss årets nyheter, och det är många. I princip hela sortimentet blir uppdaterat så när som på den klassiska Ergo.Den kanske mest intressanta för de flesta är uppgraderingen av den storsäljande GLE-serien. Nyheterna är framförallt den nya upphängningen av elementen som kommer direkt från Chrono-serien. Man har även jobbat med delningsfilter samt tagit fram en helt ny färg i form av valnöt tillsammans med en vit, högblank front (GLE 490.2 i denna färg finns för demo i Göteborg).

Chrono har även den fått en förfining av en redan bra högtalare och det låter bra, riktigt bra. Vad som inte bör undgås är dessutom att de större högtalarna i de dyrare serierna fått en rejäl prisjustering. Den ståtliga Vento 890 har aldrig varit så prisvärd som idag.

Nytt är det även på Movie-fronten där de lanserat helt nya system i snygg finish och mycket välljudanden. Som vanligt kan man för en relativt liten peng få ett mycket stort filmljud.


Skrivet av Erik 2010-10-19


Visad 3.881 gånger