Din kundvagn är tom

Triangle demo i Stockholm

2010-09-21

Hembiobutiken Stockholm bjuder in till ett spännande event med fokus på det anrika högtalarmärket Triangles sortiment!Efter succén på Arkenmässan i Göteborg ger Hembiobutiken alla Stockholmare chansen att stifta bekantskap med Triangle och i synnerhet några modeller som vi tycker är extra intressanta.

Under demodagen kommer vi i huvudsak ha tre stycken 5.1 system inkopplade i butiken. Ute i butiken kommer Triangle Esprit EX-systemet som spelade på mässan i helgen att finnas för lyssning ihop med Marantz SR7005. Esprit Ex är verkligen ett system som levererar ett enormt dynamiskt och potent ljud för rimmiga pengar.

Ex-serien kommer att varvas med serien ovanför som går under namnet Genese. Här kommer man upp lite i ljudkvalité och framför allt så kan man i Genesé-serien verkligen börja prata om potenta "HiFi-högtalare" även för riktigt stora rum. Till det tänkte vi köra förstärkaren Pioneer SC LX83.


Inne i demorummet kommer vi att ha en full uppställning av den tyngsta serien från Triangle, Magellan. Här kommer vi spela på Quatour med tillhörande center Voce och stativhögtalaren Duetto som bakkanaler. För drivning till det stora systemet använder vi Primares SP32 + A 30.7 och som källa kör vi Oppo BDP-83SE Nuforce Edition. Här pratar vi om en referensrigg som låter helt fantastiskt både till film och musik. Måste verkligen upplevas!

Screen Innovations Black Diamond duk som vi vanligtvis har ut i butiken i en ljus miljö kommer under demodagen sitta inne i det mörka biorummet för att visa vad den klarar av i ett mörkt rum. Ute i butiken hänger vi istället upp vår gamla trotjänare React som kommer kunna jämföras med en vit duk i lite knepigare förhållanden.

När: Fredag 1/10 klockan 10-18

Vart: Hembiobutiken på Ynglingagatan 15.


Skrivet av Fredrik 2010-09-21


Visad 3.712 gånger