Din kundvagn är tom

Stockholmsbesök

2010-01-27

Normalt sitter jag på ett kontor en bit utanför Stockholm och jobbar med vår sajt och allt som snurrar bakom men igår besökte jag Jimmy och Fredrik i Stockholms-butiken. Habegäret visste inga gränser när jag gick hem.Jimmy visade lite olika modeller av inbyggnadshögtalare och jag blev förvånad över hur bra de låter även i den nedre delen av prisskalan. Ska helt klart kolla/lyssna mer på Elan om jag någon dag får tummen ur och börjar skissa på hur min egen hembio borde se ut.

Sonos trådlösa system för ljud i flera rum hade jag bara läst om men att det var så bra och enkelt visste jag inte. När Jimmy tog upp sin iPhone och bläddrade igenom musiken på Fredriks dator och spelade upp en låt var jag såld. Ett sånt system ska jag ha hemma, inget snack!

Fredrik visade TV-apparaterna och även om Samsungen var supertunn och snygg gillade jag bilden från Sharps 700-serie bäst. Skönt flyt i bilden, bra färger och enastående skärpa (såg en ZZ Top konsert på Blu-Ray).

Om det blir någon ombyggnad av min egen hembio i vår/sommar så blir det definitivt inbyggnadshögtalare, trådlöst från Sonos och lite annat smått och gott. Återkommer!


Skrivet av Perra 2010-01-27


Visad 3.201 gånger