Din kundvagn är tom

Vevradio på topplistan

Senast ändrad: 2024-01-17

Efter den senaste tidens fokus på prepping och krislådor har vi sett en enorm efterfrågeökning av de överlevnads och vevradios vi har i sortimentet. Inte trodde vi att vi skulle ha en radioapparat som populäraste produkt i januari 2024. Hundratals går ut från lagret just nu och vi fyller på löpande.

Vi arbetar uteslutande med högkvalitativa tillverkare och för vevradios är den populäraste tillverkaren Sangean. Här kommer lite historik kring dem.

Sangean, grundat 1974, har etablerat sig som en ledande tillverkare inom radio- och ljudteknik. Företaget har sitt ursprung i Taiwan och har sedan dess gjort betydande framsteg i branschen, känt för sin innovation och kvalitet.

Från början fokuserade Sangean på att producera högkvalitativa AM/FM-radioapparater. Deras engagemang för hög ljudkvalitet och hållbar konstruktion vann dem snabbt erkännande på den globala marknaden. Genom åren har Sangean utvecklat en bred produktportfölj som inkluderar vev- och överlevnadsradios, bärbara radiomottagare, DAB+ (Digital Audio Broadcasting) enheter, och Internetradios.

Sangeans produkter kännetecknas av deras robusta konstruktion, användarvänlighet och teknisk innovation. Företaget har blivit synonymt med pålitliga och hållbara radios, särskilt deras vev- och överlevnadsradios som blivit populära bland outdoor-entusiaster och för beredskapssituationer.

Här hittar du Sangeans produkter hos oss!

Här följer de populära vevradioapparaterna:
Skrivet av Mattias 2024-01-16
Senast ändrad: 2024-01-17


Visad 5.941 gånger