Din kundvagn är tom

Dubbla vinster från Prisjakt i år!

Senast ändrad: 2024-01-16

Jaaaaaa, vi gjorde det i år igen! Vi har ödmjukt mottagit, inte bara ett pris utan två, tillsammans med dig! Vilken känsla det är att få kamma hem det mest värdefulla priset en e-handlare kan få i Sverige. Det är tack vare din röst och ditt omdöme som detta har blivit möjligt i år igen!

Hembiobutiken har utsetts till Årets Butik inom ljud, bild och musik för fjärde året i rad hos Prisjakt. Inte nog med det, vi har även kammat hem ett pris som vi väl aldrig trodde skulle vara möjligt- en tredjeplats som Årets Butik i hela Sverige.

Vi är otroligt stolta, glada och överväldigade över dessa två underbara priser som vi har tilldelats. Priserna är ett bevis på att vi är på rätt väg, brinner för det vi gör och att vi dagligen kommer till våra jobb med en enda sak i fokus – DIG!

Detta hade självklart inte varit möjligt utan din hjälp, ditt engagemang och den tid du har lagt på oss – stort tack till dig. Nu fokuserar vi på nästa år och mot nya höjder!
Med vänliga hälsningar, Dina vänner på HembiobutikenSå här fungerar Prisjakts tävling


Priser i tävlingen Årets butik 2023

I tävlingen utses en övergripande vinnare, Årets butik 2023, samt en silver- respektive bronsmedaljör i huvudtävlingen.

Prisjakt delar också ut priser till de butiker som placerar sig högst i 14 kategorier, samt specialprisena Årets fraktbolag och miljöpriset Årets medvetna butik.

Så utses vinnarna

Prisjakt beräknar en Årets butik-poäng för varje butik utifrån omdömenas antal och snittbetyg under tävlingsperioden. Den med högst poäng vinner utmärkelsen Årets butik. De med högst poäng inom varje butikskategori vinner kategoripriserna och motsvarande gäller specialkategorin Årets nykomling. Årets medvetna butik utses av en expertjury baserat på butikens tävlingsbidrag.

Se alla vinnarna här!Skrivet av Sasha 2023-12-12
Senast ändrad: 2024-01-16


Visad 8.436 gånger