Din kundvagn är tom

Cambridge Evo allt-i-ett förstärkare hos Hembiobutiken

Senast ändrad: 2023-07-05

Evo från brittiska Cambridge Audio är en serie av kompakta "allt-i-ett" förstärkare som bjuder på ett omfattande streaming- och anslutningsstöd samt kraftfull förstärkning och härlig ljudkvalitet.

Kompakta och välljudande "allt-i-ett" förstärkare

Med Evo-serien har Cambridge tagit ljudet från förr och nutid och fört det in i framtiden. Med den imponerande Hypex NCore Class D-förstärkningen och Cambridges ledande StreamMagic streamingteknik ombord behöver du bara lägga till högtalare för att kunna njuta av enastående ljudkvalitet i högupplösning från en elegant och diskret enhet.

Tack vare utbudet av digitala och analoga ingångar, samt dess högkvalitativa digital-analog-omvandlare från ESS, kan Evo vara hjärtat i ditt hi-fi-system under lång tid framöver.

Evo-serien består av två förstärkare, Evo 75 samt Evo 150, och kan även kompletteras med CD-transporten Evo CD i samma snygga formspråk.Evo 150

Evo 150 är flaggskeppsmodellen med imponerande 150 watt uteffekt på kanal i 8 ohm tack vare de supereffektiva Hypex NCore Class D-slutstegen. Streama din musik trådlöst via StreamMagic appen, Chromecast, AirPlay 2 eller med Bluetooth. Anslut dina källor via någon av de analoga (balanserade och obalanserade) eller digitala ingångarna, inklusive RIAA-steg (MM) för vinyl och PC-USB DAC, och njut sedan av ett kraftfullt ljud från de högpresterande Hypex NCore Class D-slutstegen. En rejält stor färgdisplay på fronten ger på ett överskådligt sätt all info du behöver.

Evo 75

Lillebror Evo 75 bjuder på samma snygga design och effektiva Hypex NCore Class D förstärkning men med lägre effekt. Du har även här ett lika omfattande streamingstöd och valet av både analoga och digitala ingångar men saknar inbyggt RIAA-steg för vinyl samt USB-DAC.

Cambridge Evo-serien köper du här!
Skrivet av Erikwelin 2023-07-05
Senast ändrad: 2023-07-05


Visad 14.258 gånger