Din kundvagn är tom

Jakten efter Årets Butik fortsätter...

Senast ändrad: 2023-08-21

Den härliga och spännande resan, jakten efter "Årets Butik" hos Prisjakt, pågår för fullt. Tack vare ditt omdöme, röst och recension har vi lyckats kamma hem den absolut mest prestigefyllda vinsten en butik kan få, tre gånger!

Vad har vi gjort annorlunda under dessa år?

Vi på Hembiobutiken strävar efter en professionell och samtidigt en personlig relation med våra kunder. Alla ska känna sig sedda och hörda oavsett vem man är samt vilka behov man har. Många av er har kommit med konkreta tips som förbättrar upplevelsen på hemsida, haft förbättringsförslag och synpunkter när det kommer till vårt utbud och leveranser. Vi har tagit till oss dessa tips och försöker varje dag att bli ännu bättre än gårdagen. En sak är säkert, vi hade inte varit här vi är idag utan DIG och din HJÄLP.

Tillsammans fortsätter vi resan!

Bara för att vi har haft äran att kamma hem det värdefulla priset tre gånger tidigare, betyder det inte att vi är nöjda med det vi tillsammans har skapat. Tvärtom, det ger oss mer kraft, glöd och motivation att kämpa ännu hårdare för att kamma hem priset för fjärde gången - tillsammans med dig.

Lämna ditt omdöme!

Har du en minut över skulle vi vara evigt tacksamma om du kunde klicka här och lämna ditt omdöme hos Prisjakt. Tack för förhand!

Klicka här för att lämna ditt omdöme!


Skrivet av Sasha 2023-05-17
Senast ändrad: 2023-08-21


Visad 14.141 gånger