Din kundvagn är tom

Nya LCR in-wall högtalare från högtalartillverkaren Triangle

Senast ändrad: 2023-05-25

Triangle har i mer än 40 års tid levererat otroligt välljudande högtalare för den kräsne ljudentusiasten. Nu breddar de sitt sortiment av infällnadshögtalare och släpper en efterlängtad LCR in-wall högtalare. Njut av samma härliga öppna och medryckande ljud som Triangle levererar men från en nästintill osynlig högtalare.

Dolt välljud för montering i vägg

Högtalarna Triangle Secret LCR7 In-Wall tillhör den franska högtalartillverkarens växande portfölj av välljudande infällnadshögtalare. Högtalaren är primärt tänkt att användas som LCR (Left/Center/Right) i hemmabioriggen men fungerar lika bra som surround eller varför inte som fronthögtalare i ett diskret stereosystem, då gärna i kombination med en subwoofer.

Hur kan högtalarna placeras?

Högtalarna kan placeras både ståendes och liggandes vilket ger en större flexibilitet vid installationen och diskanten är riktbar så du alltid kan vara säker på att du får optimalt ljud vid din lyssningsposition. Det finns även en justering får både bas och diskant vilket gör att högtalaren kan optimeras efter rummets akustiska egenskaper.

Högtalarna levereras med ett diskret och väldigt slimmat magnetinfäst frontgaller som dessutom kan målas/lackas för att ännu bättre smälta in mot din vägg eller rummets övriga interiörfärger.

Triangle Secret LCR7 IN-Wall köper du här!Skrivet av Erikwelin 2023-03-14
Senast ändrad: 2023-05-25


Visad 11.899 gånger