Din kundvagn är tom

Vi blev utsedda till Årets e-handlare 2022!

Skapad: 2022-05-05

Vi är extremt glada, stolta och tacksamma över att ni har gjort det möjligt för oss att kamma hem detta fantastiska pris hos Pricerunner – stort tack till alla som har röstat på oss.

Pricerunners undersökning för Årets e-handlare är uppdelad i två delar. Det ena baseras på kundernas köpupplevelse och det andra delen genom flera anonyma testköp som görs av mystery shoppers (Pricerunner). Denna vinst innebär att det är tolfte gången som vi på Hembiobutiken vinner den prestigefyllda utmärkelsen.

Vinsten ger oss den energi, glädje och den drivkraft som behövs för att kunna ställa högre krav på oss själva framöver. Vi kommer självklart fortsätta med det vi gör och siktar ännu högre. Vi på Hembiobutiken är tacksamma för alla era förslag, feedback och synpunkter i alla lägen för att kunna bli ännu bättre genom samma hobby och intresse som vi alla har gemensamt.

Pricerunners motivering till vinsten:
Alla som någon gång letat efter prylar inom segmentet hemmabio vet att det är en fullkomlig djungel där ute. Vilken hdmi-standard gäller, är det värt att köpa en guldpläterad kabel och vilka standarder stöder egentligen min förstärkare? Oavsett vad du letar efter kommer du få ett trevligt bemötande och snabb leverans från Hembiobutiken, därför får de priset som Årets e-handlare 2022 inom kategorin Ljud & Bild.


Vi tackar återigen alla som har röstat på oss och skrivit om oss!


Skrivet av Sasha 2022-05-05


Visad 6.789 gånger