Din kundvagn är tom

Teknikpartner + Hembiobutiken

Skapad: 2021-12-07

Hembiobutiken och Teknikpartner har tecknat avtal om att inleda ett fördjupat samarbete. I upplägget ingår även att ägarförhållandet i Smarta hem och elinstallationer AB förändras i syfte att knyta företagen närmare varandra.

Teknikpartner levererar smarta hem och företagslösningar i Sverige och etablerade verksamhet i Göteborg under 2021 med fokus att etablera sig på fler orter under 2022.

Hembiobutiken skapar ljud och bildupplevelser för sina kunder och har verksamhet i hela Sverige med stort teknikkunnande och leveransförmåga.
Hembiobutiken vill med detta utveckla sina befintliga kunderbjudanden till fler avancerade tjänster inom Pro AV, El och smart teknik.

- Vi har under året bildat ett nytt varumärke och skapat en fin grund och kultur att bygga vidare på. Teknikpartner vill ligga i framkant av utvecklandet av tjänster inom smarta hem och företagslösningar varav det är mycket glädjande att Hembiobutiken Sverige AB blir en ny delägare till bolaget. Vi kommer med detta också öka bolagets kompetens ytterligare samt också öka antalet kunder och marknad för Teknikpartners fortsatta satsningar i Sverige, säger Johan Sigurdsson, VD Teknikpartner

- Inom Hembiobutiken har vi en efterfrågan efter avancerade och högkvalitativa tjänster för installation och driftsättning. Både inom ProAV och konsumentsegment. Via Teknikpartner-samarbetet kommer vi direkt kunna leverera en helhetslösning till vår kund inom västra Sverige. Tillsammans finns förutsättningarna som behövs för att i förlängningen kunna skapa ett nationellt erbjudande. Företagen kompletterar varandra på ett bra sätt och gemensamt kommer vi ha ett konkurrenskraftigt erbjudande mot kund. Det är även därför vi väljer att gå in som delägare i Teknikpartner och tillsammans driva den framtida utvecklingen i detta snabbväxande segment. – Mattias Björnberg, VD Hembiobutiken.

Har du behov inom el eller A/V installationer så kontakta oss för planering av ditt kommande projekt.

Hembiobutiken
[email protected]
031 456 000

Teknikpartner
[email protected]
www.tpiv.se
031 793 5000
0340 500 300
Skrivet av Mattias 2021-12-07


Visad 2.409 gånger