Din kundvagn är tom

Ny värstingbas från SVS!

2021-04-01

SVS fortsätter att presentera nya basar på löpande band och nu är det äntligen dags för deras nya referensflaggskepp att presenteras!

Nyheter från SVS!


Inatt presenterade SVS deras värsta bas någonsin. En storebror till PB 16 Ultra med 50 tums baselement och 110 kilos talspole samt DSP kontrollerat Sledge slutsteg på 20.000 watt (peak 50.000 watt) som ser till att nå frekvenser så djupa att de knappt går att uppfatta för det mänskliga örat.

Tyvärr kan vi inte uppge exakta frekvensområdet då SVS mätinstrument havererade vid 4 Hz men med tanke på fastighetsägarens klagomål är vi rätt säkra att den spelar ännu djupare. Det här en bas som kräver lite utrymme men oj vad du blir belönad. Vi rekommenderar njurbälte för att undvika skador på inre organ och förvarna gärna Seismologiska Institutet Uppsala innan du kör igång uppskjutningsscenen i filmen Apollo 11 då de lär gå ut med en jordbävningsvarning.

Saknar du en kompentent bas till biorummet är PB-50 Ultra rätt val för dig, för bästa effekt rekommenderar vi dubbla så du får den härliga jämna basåtergivningen.

Finns nu i båda butikerna för demo!


Skrivet av Erikwelin 2021-04-01


Visad 577 gånger