Din kundvagn är tom

Emotiva, Triangle och SVS flerfaldigt EISA Awardbelönade 2020-2021

Senast ändrad: 2023-02-10

Varje år i 35 år har experter från 61 tidningar specialiserade på ljud och bild valt ut de bästa produkterna inom hemelektronik. Att journalisterna som har som jobb att jämföra och testa en stor mängd produkter utser vilken produkt som är bäst inom respektive segment gör utmärkelserna extra prestigefyllda. De gör också oss extra stolta att de varumärken som vi valt att arbeta med återfinns på så många positioner.

EISA Årets bästa hembioslutsteg, Emotiva XPA GEN 3

Emotiva har länge varit ett märke många förknippar med high-end produkter till ett lågt pris. Efter alla hyllningar från både ljudälskare och redaktioner är det ingen överraskning att de vinner sin kategori i år.

Emotivas XPA-serie finns i många olika utföranden med allt från 11-kanaler till ruskigt kraftfulla monoblock. De är flexibla, driver utmärkt och kan dessutom byggas ut med nya moduler. De passar lika bra till hifi-högtalarna som den proffsiga hembion.

266470

EISA Årets bästa subwoofer för hemmabio, SVS SB-2000 Pro

För fjärde!!! året i rad väljer 61 av världens HiFi-tidningar att ge SVS utmärkelsen årets bästa produkt inom kategorin hemmabiosubwoofer.

Med 550 Watt RMS och över 1500 Watt Peak Power så levererar den nya serien kontrollerad och klar bas. Oavsett om du behöver bas för film eller musik kommer de ge dig en upplevelse i referensklass trots det låga priset!



EISA Årets bästa högtalare, SVS Prime Pinnacle

SVS har länge varit kända för att göra högpresterande subwoofers som flerfaldigts prisbelönats världen över. I år har EISA även upptäckt att SVS även gör de bästa högtalarna. Inget att märke har någonsin vunnit båda de här prestigefyllda utmärkelserna samma år.

Utvecklad för att sömlöst återge alla frekvenser med så stor sweet spot som möjligt är detta en högtalare som inte lämnar någon i publiken oberörd. Lyssna på alla föreställningar som de var ämnade helt enkelt.



EISA Årets bästa högtalarsystem för hemmabio

Ingen har väl missat att Triangles Borea-serie har fått fantastiska recensioner? Audiofiler såväl som proffs har lyft fram deras otroliga förmåga att måla upp detaljer och en ljudscen som man inte förväntar sig i närheten av prisklassen.



Skrivet av Erikwelin 2020-08-24
Senast ändrad: 2023-02-10


Visad 2.141 gånger