Din kundvagn är tom

Topptest för Triangle Australe EZ av tidningen Hifi och Musik

2018-10-25

I oktobernumret av Hifi och Musik så ger de Triangle Australe EZ ett lysande omdöme. Triangle firar detta med oss och har skapat en unik kampanj på dessa fantastiska högtalare.

Prisvärdhet 10 / 10


Under förra året så lanserade Triangle den nya toppmodellen i Esprit EZ-serien. En modell där de spenderat många år med att finjustera detaljer till perfektion och målet var att skapa en high-end högtalare till ett pressat pris i mellansegmentet. Teknik hämtade de från de högre Signature och Magellan-serierna och en hel del nyutveckling skedde också, bl.a. ett baselement som spelar hela vägen ned till 29 Hz med full kontroll. Den unika DPS-tekniken som man tidigare bara sett i Magellan-serien integrerades och en ny fot med integrerad vibrationsdämpning såg dagens ljus. För att bara nämna några delar.

Gå direkt till produkten genom att följa den här länken.

Nu har alltså Hifi och Musik fått upp ögonen för modellen efter ett fantastiskt test i engelska Hifi-choice, och de spenderade september månad med att utvärdera högtalarparet. Resultatet blev ett fantastiskt omdöme där de angav prisvärdhet till 10/10, Ljud till 9/10 och Byggkvalitet till 9/10.

Triangle gillade testet så mycket att de kom med ett riktigt crazy förslag. Vilket var att låta oss göra högtalaren än mer prisvärd.

För hur kan en högtalare vara mer prisvärd än toppomdömet 10 av 10?
Jo, man sänker priset på den under en period.

Sagt och gjort. Nu kan du som medlem i Hembioklubben under en begränsad tid köpa Australe EZ till ett fantastiskt pris. (pris under testet var 36.990kr). Gäller så länger vårt kampanjlager räcker.

Triangle lanserar även Australe EZ i två nya matta finishar, valnöt och svart ask. Dessa beräknas komma in på lager under november månad.

En engagerande och verkligt helgjuten högtalare med samma dynamiska och högexplosiva anslag i hela sitt register: från högsta toppen ner till klippet i djupbasen.
Ljudet känns omedelbart rätt, otvunget och helgjutet med en storskaligt vidöppen och luftig stereokänsla.
Skrivet av Mattias 2018-10-25


Visad 1.252 gånger