Din kundvagn är tom

Hembiobutiken på Göteborg Hifi Show

2018-09-14

Besök oss på Göteborg Hifi Show för inspiration och fantastiska film-och musikupplevelser!

I skrivande stund håller vi på för fullt att rigga upp inför helgens Göteborg Hifi Show. I år har vi fått möjligheten till den stora bankettsalen där det kommer demas exklusiv hifi, men även en riktig 7.4.4 hembiorigg med äkta Dolby Atmos samt att vi som första butik i världen kommer få möjligheten att visa upp Sonys senaste 4K laserprojektor - Sony VPL-VW870ES.


Hemmabio


I vårt mysiga hembiotält kommer ni få möjligheten att ta del av ett komplett SVS Ultra-system med 6 st SVS Ultra Tower som agerar front, surround och surround back, 2 par SVS Prime Elevation för Atmos, samt dubbla upplagor av SVS SB16-Ultra och SVS SB-4000 subwoofers för det ultimata byxfladdret. Elektronik kommer bestå av Emotiva-slutsteg, processor från Arcam och Oppo UHD Blurayspelare. SOm tidigare nämnt kommer vi visa Sonys fantastiska 4K laserprojektor - exklusivt som första butik i världen!

Hifi


För alla audiofiler där ute har vi slagit på stora trumman och fått hit ett par Triangle Magellan Grand Concert V2, bolagets exklusiva flaggskepp som bygger hela 215 cm på höjden. Fyra stycken kraftfulla monoblock driver högtalarna där det kommer finnas både streaming och referensspelare för skivuppspelning. Vi utlovar stampa takten-känsla!
Skrivet av Patrik 2018-09-14


Visad 926 gånger