Din kundvagn är tom

Kommande produktserie - Marantz KI Ruby

Skapad: 2018-05-15

Under Munchen High-End 2018 så visade Ken Ishiwata upp nya KI Ruby, en 2-kanalskombination med integrerad förstärkare och SACD-spelare med inbyggd USB-DAC.

Uppdatering: Nu finns produkterna att beställa :
PM-KI RUBY
SA-KI RUBY


KI RUBY

Ha begäret blev stort när vi fick uppleva Marantz rum dedikerat till KI RUBY på mässan och ha en kort pratstund med företagets brand ambassador och mannen bakom serien, Ken Ishiwata.



Den integrerade förstärkaren PM-KI-RUBY levererar 100W vid 8 ohm och 200W vid 4 ohm och har även bestyckats med en högpresterande inbyggd phonoingång/förförstärkare för MM och MC-pickup. Frontpanelen och chassiet är tillverkad av ett väl tilltaget stycke aluminium och läckert infräst på ovansidan är Kens signatur bredvid sitter naturligtvis en äkta rubin.



SACD-spelaren går under benämningen SA-KI-RUBY och läser högupplösta filer upp till 32-bit/384kHz PCM och DSD256. En speciell funktion är att PCM-signalen omvandlas till DSD-format via Marantz Musical Mastering-process. Spelaren läser inte bara skivor utan har en USB-ingång vilket gör att den agerar som högpresterande DAC för mediafiler.



Prisnivån är inte satt ännu men det ryktas att de kommer hamna på ca 40,000:- per komponent. Kontakta oss ifall du är intresserad av att veta mer om produkterna.



Marantz integrerade 2-kanalsförstärkare i vårt sortiment
Marantz CD-spelare i vårt sortiment


Skrivet av Mattias 2018-05-15


Visad 5.081 gånger