Din kundvagn är tom

Köp inte en kampanj-TV

2015-06-10

När man går i TV-bytartankar så dyker det kanske upp ett reklamblad eller utomhusreklam med ett otroligt erbjudande från en av de stora kedjorna. Förr kostade TV:n 10.000:- och nu bara 5.000:-. Ett erbjudande som låter som en dröm, just nu, när du gick och tänkte på att byta TV, vilken tajming. Eftersom man inte vill sätta sig in i TV-djungeln så slår man till på erbjudandet.Men, gick det inte lite fort nu…?

Det finns ett bättre sätt som är lika enkelt för dig. När du kontaktar Hembiobutiken så går vi igenom ditt verkliga behov av funktioner, bildkvalitet, ljudegenskaper med mera och kan rekommendera rätt produkt för ditt behov. Vi testar och visar TV:n i rätt miljö och belysning. Vi vet vilka modeller som har problem med mjukvara eller vilka som oftare går sönder än andra. Vi vet vilka som ger mest prestanda för pengarna eller vilka som helt enkelt ger allra bäst bild. Det är faktiskt väldigt många kunder som kommer tillbaka till oss, efter att de köpt en kampanjmodell på andra kedjor och därefter lämnat tillbaka den då den inte uppfyllde deras krav eller var av en gammal årsmodell. Den snabba affären blev i slutändan jobbigare än att gå direkt till oss istället och välja rätt modell.

Men, försäkring då? Då klarar jag väl mig om TV:n går sönder?
Helt riktigt finns det ett skydd när du köper en av de större kedjornas försäkringar. Men, tänk på att till skillnad mot den 1 åriga garanti som de normalt sett går ut med så erbjuder Hembiobutiken hela 3 års garanti. Den kostnad försäkringen betingar, täcker du och får pengar över genom att teckna till ett allrisktillägg till din befintliga hemförsäkring, vilket då täcker all din utrustning. Den stora fördelen att kontakta oss är dock att vi gemensamt väljer en modell som håller en hög kvalitet. Vilket ger en lägre risk att TV:n går sönder och du slipper de problem som uppstår i den hanteringen.

Det vi vill säga är att ta det lite lugnt vid TV-köpet. Gå inte spontant på kampanjmodellen i utskicket utan ge oss möjligheten att hjälpa dig till rätt ljud och bildsystem för ditt behov och budget. Det blir det bästa i långa loppet!

Välkommen in!

Hitta till våra butiker i Frölunda och Sundbyberg...


Skrivet av Mattias 2015-06-10


Visad 3.967 gånger