Din kundvagn är tom

Hembio- och HiFi-event på lördag

Skapad: 2015-02-04

Hembiobutiken Sundbyberg bjuder in till ett HiFi- och hembio-event i samband med High-End mässan! Lördagen den 7/2 har vi öppet 11-17 i Sundbyberg för att erbjuda alla som vill njuta av både HiFi och bio en behagligare och bättre upplevelse.



Vi kommer att premiärspela vårt uppgraderade Atmos-biorum som nu har ett tio-tums baselement i anslutning till varje fronthögtalare såväl som nya slutsteg. Det ger ett enormt tryck i ljudet och en helt annan upplevelse än på vanliga biografer. Biorummet var det första hembiosystemet med Atmos i Sverige och är byggt kring Procella Audios mäktiga och prisvinnande högtalare. För bilden står Sony VPL-VW500ES, en UHD-projektor med skarpaste bild och förmåga att trollbinda. Det är så här film ska ses.

I vårt HiFi-rum kommer vi spela på högtalare från franska Triangle, en högtalartillverkare som omsätter livsglädje till lyssningsglädje genom sina genomtänkta och innovativa produkter. För kraft och finess står Roksan, den brittiska high-end tillverkaren som genom åren har skapats sig ett namn genom att sälja högkvalitativa produkter med en byggkvalité som långt överstiger priset på produkten. För detta har de hyllats år efter år i internationell press. Kom förbi och förstå varför!


Givetvis bjuder vi på nypoppade, varma biopopcorn!


Hitta till Hembiobutiken i Sundbyberg…


Skrivet av Fredrik 2015-02-04


Visad 2.516 gånger