Din kundvagn är tom

XTZ-event i Sundbyberg

2014-12-01

Som vi tidigare har berättat har vi alltid extraöppet till 20.00 i Sundbyberg den första torsdagen varje månad och kommer ha som en tradition att passa på att visa lite extra spännande produkter.Nu den 4/12 är det premiär för XTZ Divine 100.49 här hos oss på Hembiobutiken, vi har under vår projektormässa smygstartat lite med vårt nya högtalarmärke XTZ men då i form av deras Cinema serie. Nu är det alltså dags för deras största högtalare!

Både prismässigt men också rent fysiskt är Divine en mycket respektingivande högtalare. Vi håller just nu på att mjuka upp de nya elementen inför torsdagens demokväll men redan nu kan vi meddela att det är en högtalare med enorm dynamik och en fantastisk upplösning.

Högtalaren kommer spela ihop med förstärkaren MK 2280 från italienska Galactron, en urstark maskin med härlig värme och välbehövd kontroll. XTZ Divine är inget man spelar på med vilken förstärkare som helst utan man behöver kraft och kontroll för att tämja dessa monster.

Kom förbi och upplev en fantastisk högtalare som kostar lika fantastiskt lite i förhållande till vad den presterar, det här är prisvärt om något!

Självklart kommer XTZ Cinemaserien också att finna för demo under kvällen och vi kommer att ha ett par trevliga erbjudanden lokalt i butiken.


Välkommen in!


Hitta till Hembiobutiken i Sundbyberg…


Skrivet av Fredrik 2014-12-01


Visad 2.330 gånger