Din kundvagn är tom

Stockholm Filmkväll 28/2

2014-02-26

Nu drar vi igång ett återkommande event kallat "Stockholm Filmkväll".Stockholm Filmkväll infaller sista fredagen varje månad. Även om det är samma tid och samma plats garanterar vi alltid en ny och oförglömlig upplevelse med nytt tema varje månad. Alla är välkomna och självklart är det helt gratis!

Insläpp är 18:30 och underhållningen börjar 18:45.

(Vill du vara med på underhållningen behöver du meddela oss i förväg. För eventet och tillgång till erbjudanden krävs ingen bokning.)

Upplev äkta surround i 5.1, 5.2, 7.2 eller varför inte 5.5? Möjligheterna med hembio är näst intill oändliga och vi kan visa dig hur du kan gå tillväga. På plats kommer du att få tillgång till olika erbjudanden, tävlingar med fina priser och självklart underbart sällskap!

För vår första StockholmFilmkväll, fredagen den 28 februari, kör vi RoboCop-tema!

I originalfilmen RoboCop från 1987 spelar Peter Weller familjefadern och polisen Alex Murphy som blir dödligt sårad under en polis räd i Detroit. Han dödförklaras av läkarna men väljs ut för att användas i ett hemligt vapenprojekt, där han återuppväcks som en cyborg. Men den brottsbekämpande Robocop, till hälften människa och hälften maskin, plågas av minnesfragment från sitt tidigare liv och sin våldsamma död.

RoboCop fick två uppföljare där Peter Weller fortsatte som den brottsbekämpande hjälten i den första. Karaktären fick även ett stort genomslag i andra format och dök upp som både TV-spel, TV-serie och serietidning under 90-talet. I år är RoboCop tillbaka i en remake av originalfilmen med den svenskfödde Joel Kinnaman i huvudrollen. Han är tidigare känd från bland annat Snabba Cash 1, 2 och Livet Deluxe samt TV-serien The Killing.


Karta och adress till Stockholms-butiken...


Skrivet av Robert 2014-02-26


Visad 2.315 gånger