Din kundvagn är tom

Projektormässa 6-7/12

2013-11-28

Är det dags att skaffa projektor? Missa då inte årets projektormässa! Här visar vi de mest spännande nyheterna från de stora tillverkarna som Epson, JVC, Sony, Vivitek, Panasonic & Optoma.Vare sig du letar efter en projektor till myskvällarna i vardagsrummet eller en absolut toppmodell till din fullfjädrade 4K-filmsalong finns det något för dig.

För att få till en riktigt bra bild krävs också en duk som är väl anpassad för rummets egenskaper. Under mässan har du möjlighet att jämföra vita dukar i olika prisklasser mot högkontrastdukar och se ifall det verkligen är så stor skillnad mellan material som folk säger.

Så ta med dig familjen och visa dem hur ni kan ha det hemma, ät popcorn, kika lite på film och prata med tillverkare, leverantörer och våra egna projektorexperter! Vi hjälper dig gärna i dina funderingar och kan ge tips på hur du kan gå vidare med ditt projekt.
För alla besökare finns naturligtvis också riktigt vassa mässpriser på projektorer och dukar såväl som helhetslösningar för alla hem.


Om du anmäler dig till årets projektormässa här på Facebook eller via mail till [email protected] är du också med och tävlar om fina priser när du besöker mässan!

Här kan du läsa lite om förra årets uppskattade mässa:
Projektormässan 2012...

Öppettider:

Fredag 12:00 - 19:00
Lördag 11:00 - 17:00

Mer info: Våra butiker…


Skrivet av Harald 2013-11-28


Visad 4.543 gånger