Din kundvagn är tom

Hembiodagar 22-24/11

2013-11-12

Välkommen till tre dagar av starka upplevelser, bra erbjudanden och riktiga bio-popcorn!Tag med dig familjen och kompisarna till oss fredag, lördag och söndag 22-24 november. På plats i Frölunda och Stockholm får du uppleva spel, sport, film och konserter på marknadens bästa produkter. Vi visar diskreta hembios för myskvällar i vardagsrummet och totallösningar för dedikerade hembiorum med den maximala bioupplevelsen. Oavsett budget och inriktning så har vi rätt produkter för dig!

Vi har massor av tillverkare på plats med riktigt bra erbjudanden. För att nämna några: Spotify Connect med Pioneer, Ultra-HD, LED och plasma-TV från Sony, Samsung, Philips och Panasonic, popcornmaskiner från American Popcorn, högtalarsystem från Canton och Triangle, inbyggnadshögtalare från Canton och Speakercraft, hörlurar från Sennheiser, hembioreceivers från Marantz, Pioneer, Harman Kardon och Yamaha, projektorer från Epson, Optoma, JVC och Vivitek, dukar från Euroscreen, färdiga hembiopaket från Harman Kardon och Sony. Förutom detta har vi även riktigt bra paketlösningar för olika behov som vi skräddar syr för dig och dina behov.

Om du anmäler dig till hembiodagarna på Facebook eller via mail till [email protected] är du med och tävlar om fina priser på plats!


Öppettider:

Fredag 12:00 - 19:00

Lördag 11:00 - 16:00

Söndag 11:00 - 16:00


Våra butiker...


Skrivet av Perra 2013-11-12


Visad 5.276 gånger