Din kundvagn är tom

Se världens bästa TV live!

2013-06-25

Panasonic TX-P60ZT60 har slagit ner som en bomb på marknaden! Den nya referens-plasman är den första TVn sen Pioneers välkända Kuro-serie som kan stoltsera med en extremt djup svärta. Panasonics Studio Master-panel har ett direktlimmat kontrastfilter på glaset som sätts dit för hand, allt för att ta bort luftlagret mellan panelen och frontglaset för att minimera risken för reflexer från externt ljus samtidigt som man får en ökad ljusstyrka. Ett bygge i absolut toppklass där man även kan stoltsera med aktiv 3D med 2 par glasögon, nytt och innovativt Smart TV-gränssnitt och en elegant design med ett V-format bordsstativ i metall!Onsdagen den 26/6 i Göteborg och torsdagen den 27/6 i Stockholm välkomnar vi alla kunder att uppleva denna referens-TV till fullo. Vi visar upp en färdigkalibrerad Panasonic ZT60 i båda butikerna där man har möjlighet att få se skillnaden på en riktig high-end bild mot resten av dagens moderna TV-apparater. I Stockholm får vi även besök av den tekniskt begåvade frilansjournalisten Thomas Ytterberg samt en representant från Panasonic som kan berätta mer om denna unika TV.

Missa inte chansen att se världens bästa TV live!
Karta och adresser till våra butiker…

Kalibrering eller installation på köpet!
Om du beställer en ZT60 av oss 26/6-27/6 i någon av butikerna eller på Hembiobutiken.se får du en kalibrering* eller installation på köpet om du bor inom 3 mil av någon av butikerna.

Bor du längre bort får du istället en Joe Kane HD Basics kalibrerings Blu-ray samt ett par trådlösa Harman Kardon BT hörlurar.

* Kalibrering bör göras efter att TV:n använts i minst 200 timmar för bästa effekt. Vi bokar därför in en tid tillsammans i höst när det passar bra för dig. Om du bor något längre bort än 3 mil så kontakta oss gärna så kan vi säkert lösa en kalibrering iallafall mot reseersättning för vår tekniker.


För de som vill läsa mer detaljerad info har AVforums gjort en noggrann recension av ZT60 med mätningar och omdömen. Testet kan ni hitta här!


Skrivet av Patrik 2013-06-25


Visad 5.017 gånger