Din kundvagn är tom

Provlyssnat: Klipsch KMC 3

2013-05-17

Igår fick vi ett spontant besök från Erik som bland annat representerar Klipsch i Sverige. Klädd för vår och sommar spratt han av energi när han skulle visa Klipsch nya högtalare som påminner om den hederliga gamla bergsrprängaren. Nu råkar vi som jobbar på Hembiobutiken vara lite luttrade, i stort sett alla sådana här produkter låter bra, tills man börjar dra på lite volym då distorsionen infinner sig.
Klipsch KMC 3 Wireless Music System
visade oanade kvaliteter i basområdet. Uppställd på vårt lunchbord spottade den så mycket luft ur basportarna att Hemmabio och Ljud & Bild tidningarna fladdrade. Men det som imponerade var inte hur mycket bas den spelade utan hur ren basen var. Den var tight och med en ordentlig pondus. Mellanregister och diskant hängde med utmärkt.

Klipsch KMC 3 är en portabel högtalare med blåtand och upp till 26 timmars batteritid samt möjlighet att ladda en mobiltelefon. Inom kort kommer den att finnas för demo i våra butiker så om ni letar efter något liknande kan vi varmt rekommendera en provlyssning.


Skrivet av Daniel 2013-05-17


Visad 5.969 gånger