Din kundvagn är tom

High-End mässan 2013

2013-02-14

Nu är det snart dags för årets upplaga av High-End mässan i Stockholm. På lördag, 16/2, öppnar mässan upp dörrarna för många förväntansfulla ljudentusiaster. Vi kommer självklart att vara på plats, dock med litet annat upplägg denna gång.I år kommer vi inte att ha ett eget rum/monter som tidigare där vi visat upp högtalare från franska Triangle.Istället kommer vi vara på plats tillsammans med högtalartillverkaren Definitive Technology och förstärkartillverkaren Sherbourn.

Sveriges representant för Definitive Technology och Sherbourn kommer att finnas på plats för demo och utbildning tillsammans med ljudexperter från våra butiker i Göteborg och Stockholm.

Definitive Technology
För er som kanske inte vet vad Definitive Technology är för högtalarmärke så startades företaget år 1990, av tre audiofiler som specialiserat sig på design, akustik och marknadsföring. Märket är ett av de största i USA när det gäller premiumsegmentet och är ofta synliga i diverse tester med mycket gott resultat.

Definitive Technology får väldigt mycket bra omdömen i tester och de sticker ofta ut ur mängden då de i många modeller har satt in aktiva basar, och bas är något de kan! Deras subwoofers får väldigt mycket positiv kritik och det med all rätt. Vi kommer inte att ha med oss någon subwoofer på mässan men är du intresserad att lyssna på riktigt bra baslådor så har vi dem på demo i våra butiker i Stockholm och Göteborg.

Hitta oss
Mässan har tidigare år vart på Sheraton Hotell i Stockholm men i år kommer den att vara på Worldtrade Center och Lundqvist & Lindqvist i Stockholm som ligger precis vid centralstationen.

Vi kommer att befinna oss i Mässhall 2 vilket är Lundqvist & Lindqvist som ligger på Klarabergsviadukten 90. Rummet heter Fågelström.

När är mässan
Missa oss inte på denna väldigt uppskattade mässa som öppnar lördagen den 16/2 klockan 10:00 och håller på fram till söndagen den 17/2 klockan 16:00.

Vi kommer självklart ha öppet i våra butiker i Stockholm och Göteborg precis som vanligt. Där kan du få högtalardemo på flertalet olika märken och modeller i både vardagsrumsmiljö och inne i demorummet.

Hjärtligt Välkomna!


Skrivet av Robert 2013-02-14


Visad 3.397 gånger