Din kundvagn är tom

Grattis x 3!

2012-10-05

Vi på Hembiobutiken säger stort grattis till Ulf från Lund som blev juli månads vinnare i kundundersökningstävlingen som vi har i samarbete med Pricerunner.
Vinsten är 10% tillbaka på orderbeloppet, oavsett storlek. Ulfs omdöme:

"Effektiv och pålitlig leverans och med låga priser. Jag är helnöjd."Ett stort grattis även till Finn från Limhamn som blev augusti månads vinnare. Finns omdöme:
"Snabb leverans på en produkt som fanns hos leverantör samt snabb kundtjänst när jag hade frågor."

Vi avslutar med ett stor grattis till Lars från Trollhättan som blev september månads vinnare. Lars omdöme:

"Suveränt kundbemötande efter köp. Hos hbb vill de hålla sina kunder nöjda! Några dagar efter att jag lagt min beställningsorder hos hembiobutiken.se upptäckte jag att jag som medlem hos en annan återförsäljare kunde få samma tv-apparat som jag beställt hos hbb till ett mycket bättre pris. Mailade hbb för att höra om det gick att göra något på priset. De svarade att de tyvärr inte hade möjlighet att matcha detta kanonpris men erbjöd mig en viss prisreducering. Då jag fortfarande tyckte att prisskillnaden var för stor (även om garatin är bättre hos hbb) mailade jag hbb och bad dem att stoppa ordern på tv:n och enbart skicka de övriga produkter som jag beställt. Ordern hann inte stoppas innan fraktbolaget hann få den. Hbb fixade dock detta med fraktbolaget och inom ett par dagar hade jag även pengarna för tv:n tillbaks på kontot. Det kallar jag suverän kundservice! Det enda som kan upplevas som lite negativt är att de övriga varor som returnerades till hbb tillsammans med tv:n inte skick..."

(Omdömet fick tydligen inte plats i sin helhet hos Pricerunner men ovan är det vi mottagit.)

Vi fick följande svar från Lars när vi informerade om att han vunnit (vi har ersatt konkurrentens namn med XXX):
"Får visserligen ångra att jag valde att nyttja öppet köp på tv:n som från början ingick i beställningen (pga något som såg ut att vara ett kanonerbjudande från XXX). Den tv:n har dock ännu inte kommit och XXX verkar själva tveka kring om de någonsin kommer ha möjlighet att leverera tv:n. Därför är det troligt att jag snart återkommer med en ny beställning av LG 55LM960W hos hbb."


Skrivet av Perra 2012-10-05


Visad 2.560 gånger