Din kundvagn är tom

OS i 3D (Uppdaterad)

2012-07-11

UPPDATERING 20/7: Informationen vi fick från Canal Digital visade sig inte stämma vilket vi beklagar. I dagsläget kommer inte Canal Digital att kunna erbjuda OS i 3D. Däremot kommer vi på Hembiobutiken i Frölunda att kunna visa det via en annan leverantör och med hjälp av Panasonic så kom gärna förbi och titta!I samarbete med Panasonic kommer Eurosport att sända OS i 3D. Sändningen sker via satellit av Canal Digital. Givetvis kommer vi på Hembiobutiken att visa OS i 3D på Panasonic apparater i Frölunda-butiken. Tyvärr så har vi inte tillgång till Canal Digital i Stockholm.

Enligt den informationen vi har fått kommer alla som har Canal Digitals familjepaket att kunna titta på OS i 3D. Satelliten ska ställas in på:

a. Astra 19.2 grader

b. Hot Bird 13 grader


Sport i 3D ger en extra dimension, bokstavligt talat, och är en växande trend inom både film och TV-produktion. Vi fick mycket positiva kommentarer när Stockholm Open visades i 3D för något år sedan där kunder inte hade förväntat sig något men blev överraskade av hur mycket roligare det var att följa matchen när man såg hur spelarna sprang även i djupled. OS består som bekant av en rad olika sporter och vi har hört att speciellt spjutkastningen blir extra vass i år, så gör er redo att ducka i sofforna där hemma!


Skrivet av Perra 2012-07-11


Visad 2.792 gånger