Din kundvagn är tom

Euroscreen eventet

2010-05-03

Torsdagen den 15 april hade vi ett event i Stockholmsbutiken med svenska duktillverkaren Draper Europe AB, de ingår i Draperkoncernen där Draper Inc är moderbolaget. Draper är en av världens största duktillverkare och köpte svenska Bjurab (Euroscreen) under början av 2000-talet. Länge har Euroscreen varit den största aktören på den svenska marknaden med den största delen av filmdukstillverkningen i Halmstad.Christer Sundstedt från Draper Europe AB visade upp deras duksortiment och förklarade ingående för besökarna om de olika fördelarna och nackdelarna med allt från hur rören är uppbyggda inuti dom manuella och motordrivna dukarna till hur dom ramspända filmdukarna fungerar.

I butiken har vi ett flertal dukar monterade. Inne i biorummet har vi en Euroscreen Frame Vision Vel Tex samt ett par provdukar med olika material. Ute i butiken har vi Euroscreen Sesame React och Frame Vision Vel Tex React. Dessa sitter i en ljus miljö för att demonstrera hur React-materialet klarar ett infallande ljus från ett fönster. Båda dessa dukar har det nya React materialet. Varmt välkommen in för en demonstration!

(På bilden visar Jimmy och Christer upp en splitt screen med det nya React-materialet till vänster och vanligt matt white till höger. Skillnaden med infallande ljus är markant!)


Skrivet av Perra 2010-05-03


Visad 3.897 gånger