Din kundvagn är tom

Återkomsten av en legendar, Musical Fidelity A1

Senast ändrad: 2023-06-29

1985 lanserade Musical Fidelity en förstärkare med namnet A1. Det kom att bli en av tillverkarens mest kända och populära förstärkare någonsin och nu 2023, är det dags för återkomsten av denna legendar!

En legendarisk förstärkare återuppstår

Musical Fidelity är stolta över att återinföra A1, en av de mest klassiska designerna inom Hi-Fi-världen. För första gången sedan sin ursprungliga lansering år 1985 behåller Musical Fidelity alla specifikationer, utseende och kretsar från den ursprungliga versionen, vilket ger en efterlängtad möjlighet för dem som missade den första gången.A1 skapade genast uppståndelse när den släpptes genom att visa att den, trots sin relativt låga effekt som integrerad förstärkare, var kapabel att driva några av de mest svårdrivna högtalarna på den tiden. Det som gjorde A1 unik var att den arbetade i ren klass A med enastående och noggrant utformad diskret symmetrisk kretskoppling och användning av endast de högsta kvalitetskomponenterna. Det blev tydligt att förstärkare handlade om mer än bara hög effekt.

Inför 2023 har Musical Fidelity inte bara behållit själva essensen av A1, utan även genomfört uppdateringar för att återuppliva denna tidlösa klassiker. En uppdaterad transformator, strömförsörjningar och moderna komponenter med lågt brus har införlivats i designen. Resultatet är en perfekt kombination av det beprövade och det moderna - en frisk originalversion som presenteras igen, tre decennier senare.Musical Fidelity är glada att erbjuda musikälskare möjligheten att återuppleva A1:s magi och lyssna till ljudkvaliteten och musikaliteten som gjorde den till en klassiker från första början.

Läs mer om A1 och beställ ditt egna exemplar här!
Skrivet av Erikwelin 2023-06-29
Senast ändrad: 2023-06-29


Visad 8.910 gånger