Din kundvagn är tom

Nya premiumförstärkare från Yamaha

Skapad: 2020-04-08

Nu har äntligen de nya förstärkarna i Yamahas premiumsegment lanserats!

Precis som Yamahas välkända instrument har förstärkarna i AS-serien fått en konstruktion och omsorg där man tänkt på minsta detalj. Inga synliga skruvar eller fästen syns från utsidan och materialvalen är metall, glas och högglanslackat trä. De drygt 20 kg tunga förstärkarna har en nostalgisk design där fronten har klassiska VU-mätare som visar nivån när musiken pumpar på vilket ger en härlig visuell spegling av dynamiken i musiken.


De nya modellerna påminner utvändigt mycket om de tidigare framgångsrika modellerna i serien och det är på insidan de stora skillnaderna sitter. Samtliga förstärkare har nu en maffig ringkärnetransformator uppbackade av en rejäl kondensatorbank där allt, inklusive de rejäla kylflänsarna, har bultats direkt i chassit som en del i Yamahas Mechanical Ground Concept.

Man har gett det interna kablaget en rejäl översyn med grövre och ännu bättre avskärmat kablage för mindre störningskänslighet och därmed en bättre och renare signalöverföring. Toppmodellen och flaggskeppet A-S3200 har ärvt mycket av tekniken från referens för- och slutstegskombon C/M5000. Läs mer om produkterna och skillnaderna emellan dom på våra respektive produktsidor. Vi har fått tilldelning på ett begränsat antal så kontakta oss om du är intresserad av köp.
Skrivet av Erikwelin 2020-04-08


Visad 2.176 gånger