Betalning

Här finns information kring de olika alternativ för betalning vi erbjuder.

Kontokort

Du kan betala med svenska konto- och kreditkort i vår webbshop och i våra butiker. En reservation av beloppet sker direkt när ordern läggs i kassan.
För din säkerhet är vi anslutna till 3D-secure och har en krypterad anslutning via SSL (VeriSign Class 3 Extended Validation) via protokollet HTTPS som du även ser i webbläsarens adressfält när du är inne i kassan.
Vi sparar inga uppgifter som du lämnar om ditt kort. Detta medför en högre säkerhet för dig som kund.
Som payment service provider (PSP) använder vi det väletablerade och stabila företaget Payex.
Du kan vara helt trygg när du handlar via kontokort hos oss.

 

Förskott

Du kan betala genom att sätta in pengar på vårt bankgiro. Du får instruktioner via epost när du lägger en order med detta betalsätt. Vårt bankgiro är 5860-1030 och man anger sitt ordernummer som betalreferens. Det tar ett par dagar innan betalningen syns på vårt konto efter att du sänt den.

 

Ej kontant betalning

OBS. Vi accepterar inte kontant betalning i våra butiker av säkerhetsskäl.

 

Klarna Faktura

Du kan betala mot Klarna Faktura i vår webbshop och i våra butiker. Du har 14 dagars kredittid från att vi skickar varan och Klarna gör en individuell kreditprövning för att fastställa din kreditgräns (en övre beloppsgräns finns för där Klarna ej erbjuder köp mot faktura. Därför syns inte alltid detta alternativ i kassan). Ev. fakturaavgift debiteras och syns i vår webbkassa. Fordran läggs i detta fall över på Klarna som tar betalt för de varor du köpt. För återköp kontaktar du oss direkt men betalfrågor sker kontakt direkt med Klarna.
Mer information kring deras tjänst hittar du här. https://klarna.com/sv#invoice

 

Klarna Konto / delbetalning

Du kan delbetala mot Klarna Konto eller deras delbetalningstjänst i vår webbshop och i våra butiker. Vi erbjuder alternativ på delbetalning upp till 36 månader. Ev. uppläggningsavgift och ränta debiteras direkt av Klarna och tillkommer därmed på köpet. Klarna gör en individuell kreditprövning för att fastställa din kreditgräns (en övre beloppsgräns finns för där Klarna ej erbjuder köp mot delbetalning. Därför syns inte alltid detta alternativ i kassan). Fordran läggs i detta fall över på Klarna som tar betalt för de varor du köpt. För återköp kontaktar du oss direkt men betalfrågor sker kontakt direkt med Klarna. Aktuella delbetalningsalternativ hittar du i vår kassa.
Mer information kring deras tjänst hittar du här. https://klarna.com/sv#part-payment

Kontakta Klarna

Tel. 08-120 120 10
Måndag till Torsdag 08-20
Fredag 08-18
Lördag och söndag 10-17
Formulär och online chat hittar du här https://klarna.com/sv/kundservice

 

Handelsbanken Finans delbetalning

Du kan delbetala via Handelsbanken Finans tjänst via vår webbshop och i våra butiker. Vi erbjuder alternativ på delbetalning upp till 36 månader. Ev. uppläggningsavgift och ränta debiteras direkt av Handelsbanken Finans och tillkommer därmed på köpet. Handelsbanken Finans gör en individuell kreditprövning för att fastställa din kreditgräns (en övre beloppsgräns finns för där Handelsbanken ej erbjuder köp mot delbetalning. Därför syns inte alltid detta alternativ i kassan). Fordran läggs i detta fall över på Handelsbanken Finans som tar betalt för de varor du köpt. För återköp kontaktar du oss direkt men betalfrågor sker kontakt direkt med Handelsbanken Finans. Aktuella delbetalningsalternativ hittar du i vår kassa.
http://www.handelsbanken.se/hjalp_delbetala

Kontakta Handelsbanken Finans

För personlig service kan du ringa till Handelsbanken Finans kundtjänst på telefon 0771-675 700 eller skicka e-post till ehandel.sfinans@handelsbanken.se.
Vardagar: 08 - 20
Lördagar: 10 - 18
Söndagar: 10 - 18