Din kundvagn är tom

Nytt och fräscht: Triangle AIO 3 Limited Edition 2022

bild till Nytt och fräscht: Triangle AIO 3 Limited Edition 2022

Den uppdaterade versionen och exklusivt designade streaminghögtalaren från franska Triangle har landat hos Hembiobutiken! Lättplacerad och i en rad vackra färger att välja mellan - denna högtalare är ett måste i det moderna hemmet.

Ett stilrent skönhetslyft

Att fransmännen har koll på både mode, design och andra artistiska uttryck är välkänt, och här har Triangle applicerat denna kunskap på sin portabla streaminghögtalare. Från den kantiga och minimalistiska designen till de läckra färgalternativen så märks det att de tänkt till. Högtalaren presenteras i Green Forest, Red Orcher, Powder Pink samt Frosted White.

En uppdaterad specialversion

Triangle har utöver det vackra yttre också omarbetat en hel del under huven när det kommer till AIO 3 Limited Edition 2022. Man har optimerat prestandan för både ljudkvalitén och streamingfunktionerna och även finjusterat element och delningsfilter för att verkligen maximera ljudet. Triangle AIO-appen har också fått ett lyft med inbyggd EQ och trådlösa uppdateringar.

Fint ljud med finess

Triangle har under 40 år utmärkt sig genom sitt högklassiga och omvälvande ljud, men utöver det så har de även bemästrat det som vi idag känner som Smarta funktioner. Med AIO 3 Limited Edition njuter du enkelt av strömmad musik, röststyrning med mycket mer, och kan dessutom använda högtalaren som alternativ till ditt TV-ljud. Fjärrkontroll medföljer givetvis för enkel styrning.
Tips från HiFi-coachen

Om man slår på stort och köper två eller tre enheter samtidigt, om man vill bygga ut systemet senare eller kanske redan har en AIO-högtalare sedan innan så går det alldeles utmärkt att parkoppla flera AIO-enheter via AIO Connect. Perfekt om man vill ha ljud i flera rum och kunna spela musik på fler enheter.

Självklart finns vi tillgängliga på både mail och telefon om du vill ha mer detaljerad information eller bara ett mänskligt bollplank att diskutera med.


Franskt hantverk

För att läsa mer om Triangle klicka här!Triangle Hifi är en anrik fransk tillverkare av high-end högtalare. Grundat 1981 har de i över 40 år växt till ett av de mest respekterade tillverkarna i branschen. Idag finns modeller från prisvärd instegsnivå till high-end klass med den hyllade Magellan-serien.

Företaget grundades av Renaud de Vergnette, han skilde sig från dåtidens tillverkare genom att ha en tydlig vision att återskapa den live-känsla som han upplevde på konserter, samtidigt var han mån om att högtalaren skulle ha en snygg design och finish. Dessa ledord följs än i dag hos tillverkaren och de uppskattas för dess engagerande ljudkaraktär samt vackra utseende.

Om du är intresserad av att uppgradera dina högtalare, ta alltid med Triangle i din utvärdering då de levererar en produkt som verkligen uppskattas av våra kunder. Musik eller filmljud som levereras har en klang som väcker något till liv i kroppen och gör det roligt att lyssna i timme efter timme även på musik du tidigare lyssnat på med en annan anläggning. Luftigt, detaljerat, musikaliskt, är tre ord som på något sätt kan beskriva ljudkaraktären och där varje register får briljera.