Din kundvagn är tom

 

Peppmusik under din träning!

bild till Peppmusik under din träning!

När termometern börjar visa plusgrader, och kanske till och med tvåsiffrigt, så börjar det bli dags att ta sig ut! En näst intill ovärderlig attiralj att ha med sig då är ett par riktigt bra in-earlurar. Här tipsar vi på Hembiobutiken om några av våra favoriter!

Vad är in-ear?

In-ear hörluren blev vanligare efter att KOSS lanserade sina ikoniska "The Plug", hörlurarna som började ersätta den klassiska "snäckan" som oftast gav ett tunt och basfattigt ljud. I samband med att Apple lanserade iPod fullkomligt exploderade marknaden med in-earlurar och resten är historia. In-ear konstruktionen "täpper" till öronen där ljudet blir mer påtagligt och ger en mycket tyngre basåtergivning i ultraportabelt format.

Varför in-ear?

Till skillnad från over-earhörlurar kommer in-ear i ett kompakt, smidigt format men lyckas trots allt leverera en ljudupplevelse som i flera fall till och med överträffar ljudupplevelsen från ett par större hörlurar. I nio fall av tio följer det med ett portabelt laddningsfodral vilket gör att man kan lyssna i dagar utan att behöva använda ett eluttag.

True wireless

Sedan in-earlurens begynnelse har utvecklingen tagit stora kliv framåt. Idag är majoriteten av lurarna som säljs av typen "true wireless", det vill säga helt sladdfria. I träningssammanhang kan det finnas fördelar med att ha hörlurar med någon typ av nackband, men generellt är det true wireless som gäller.
Tips från HiFi-coachen

Vårkänslorna börjar göra sig påminda, och kanske, kanske vågar man sig ut i joggingspåret efter vintervilan. Om inte annat så blir promenaderna fler och längre, och då kan det vara skönt med ett par riktigt bra, trådlösa in-earhörlurar så att favoritspellistan kan följa med på turen! För att hjälpa dig hitta rätt i djungeln tänkte vi tipsa och föreslå några modeller som vi själva fastnat för. Vi listar lite specs och info samt ger några utlåtanden som förhoppningsvis gör det enklare för dig att fatta rätt beslut!

Självklart finns vi tillgängliga på både mail och telefon om du vill ha mer detaljerad information eller bara ett mänskligt bollplank att diskutera med.


Kristallklart ljud från Technics!

För att läsa mer om Technics klicka här!Technics är ett varumärkesnamn för hi-fi-produkter och ägs av Panasonic Corporation. Sen 60-talet har bolaget producerat skivspelare, förstärkare, kassettdäck, CD-spelare och högtalare till en mängd olika länder. 2010 avbröt Panasonic varumärket fram till 2015 när man tillverkade en hi-end skivspelare och märket Technics fick återigen göra entré på marknaden.

Technics har genom åren varit extremt kända inom DJ-världen där deras skivspelare länge varit en industristandard för sin höga kvalitet.Grymma In-Ear hörlurar från AUsounds!

För att läsa mer om AUsounds klicka här!


In-ear hörlurar att förälska sig i!

HiFiMAN är ett relativt nystartat förtag som sedan starten 2006 snabbt vuxit till att bli ett av de ledande namnen inom portabel Hifi. Detta beror till stor del på deras kritikerrosade Planar-Magnostat teknik som fått Hifi-öron världen över att tappa trumhinnan i förtjusning.

Att dom dessutom har lyckats pressa ner priset, bland annat tack vare att få ner tillverkningskostnaden genom att använda samma grundkonstruktion på alla hörlurar, till nivåer som tidigare inte var möjligt gör att ännu fler nu har möjligheten att avnjuta äkta hifi-ljud. Utöver hörlurar så tillverkar dom dessutom lika välljudande dacar/hörlursförstärkare och musikspelare för den som kräver kvalitet genom hela kedjan.Sportiga In-ear lurar!

T5 II är en true wireless in-ear hörlur med imponerande passiv brusreducering, självsäkert framtagna av Klipsch med målet att bygga vidare på arvet som en av världens främsta HiFi-producenter. Upp till 32 timmars batteritid och Transparency Mode som låter dig släppa in omvärldsljud vid behov. Ljud och komfort i världsklass

Klipsch har tagit sin världsberömda ljudkvalitet och nu vidareutvecklat sina hyllade T5-lurar från 2019. Samma ingenjörskonst som gjort Klipsch så framgångsrika inom HiFi och hembio appliceras nu på hörlurarna T5 II True Wireless som är framtagna med ett enda syfte: att vara de bästa och mest bekväma hörlurarna i klassen. Med sin High Clarity Dynamic Driver har hörlurarna ordentligt med effekt och klarhet över hela frekvensbandet med djup basåtergivning.Trivs du bättre med Over-ear hörlurar?

Här har vi redan gjort jobbet för dig och valt några av våra experters favoriter.


För att se hela vårt sortiment om In-ear hörlurar klicka här!
För att se hela vårt sortiment om Trådlösa hörlurar klicka här!