Din kundvagn är tom

Triangle högtalarkampanj


Nu startar vår högtalarkampanj där vi skapat fantastiska erbjudanden på utvalda högtalare från den franska högtalartillverkaren Triangle. Ett märke som vi på Hembiobutiken varmt rekommenderar och har valt att jobba med pga deras ofrånkomliga kärlek till musiken. Oavsett pris och behov har vi alternativ där man kan hitta otroligt prisvärda golvare, rappa subwoofers eller luxuös hi-end!

PlasirEn serie som definierar pris/prestanda. Vill man ha hifi i lite billigare prisklass så är Plaisir helt rätt val. Eller som Hemmabio-tidningen själva skrev; "Triangle Plaisir är ett närmast bisarrt prisvärt system!"
Golvhögtalaren Kari är en kompakt modell i svart eller vit finish med frontriktad basport för enklare placering. Vill man bygga ut till multikanal finns matchande center och stativhögtalare.

ElaraElara-serien lägger sig mellan Plaisir och Esprit och har en spelglädje som är svårslagen. Här ligger inte fokus på samma detaljrikedom men levererar energi och driv som gör att man snabbt får igång sällskapet på en fredagkväll. Elara-serien finns även som aktiva högtalare för de som inte vill eller kan ha förstärkare, med möjlighet att koppla in skivspelare, och spela musik trådlöst från din telefon eller surfplatta.

EspritEsprit-serien höjer ribban ordentligt med en genomgående uppgradering när det kommer till element och finish. Det specialutvecklade mellanregistret med hornladdade diskanten och musikalisk bas jobbar till fullo för att återge en rejäl live-känsla i ljudbilden. Raka linjer med bottenplatta i glas och magnetiska tyggaller gör att den passar lika bra i hifirum som inredda vardagsrum!

GeneseTriangle har väckt liv i den gamla Genese-serien i form av en ny jubileumsutgåva. Fantastiskt uppskattade högtalare och föregångare till hi-end serien Signature är det här högtalare som värmer själen med sin musikaliska helhetsupplevelse. Nu till ett galet lågt pris som bara måste upplevas!

SignatureTriangle har de senaste åren fokuserat på att utveckla en ny serie mellan den hyllade Genèse-serien och deras extrema high-end serie, Magellan. Resultatet är Signature. Här utnyttjar man mycket av de tekniska framgångarna med Magellan och kombinerar dem med ett gediget kabinett med hög densitet. Tillsammans skapar de ett extremt detaljerat, transparent och varmt ljud som låter dig njuta av dina finaste inspelningar länge. Alla högtalarna i Signature-serien byggs för hand utanför staden Soissons i Frankrike.

MagellanNu kan vi erbjuda Triangles flaggskeppsserie till ett otroligt medlemspris med hela 40% rabatt. Magellan står för total perfektion och utvecklas för hand i Soissons, mellan Champagne-distriktet och Paris, där man även ser till att serien får de allra bästa komponenterna. Vi är eniga om att det här kan vara en av de absolut bästa högtalarna vi har i vårt sortiment och måste helt enkelt upplevas!

SubwoofersFör hembio är en subwoofer ovärderlig för att klara av filmens LFE-spår och ge det djupa bastrycket. Triangle har utvecklat tre olika modeller i olika prisklasser som kompletterar alla deras högtalarserier., har man andra högtalare funkar de självklart lika bra.

Hemmabiotidningen recenserade de tre olika modellerna 2016 och gav Thetis-serien omdömet "Ett solitt bygge med en rejält fysisk och nyanserad basåtergivning, och dessutom barnsligt enkel att integrera i vilket system som helst!"