Din kundvagn är tom

Byt upp dig!


Vi på Hembiobutiken har gjort plats i vårt lager att ta hand om dina gamla högtalare och förstärkare. Vi har tagit fram en schysst deal för att du enkelt och smidigt ska kunna byta upp dig till en djupare upplevelse. Läs vidare på sidan för att se hur VI kan hjälpa dig på bästa sätt.

Sugen på nya högtalare?

Vi på Hembiobutiken vet med 100% säkerhet att är man Hifi- och hembiofantast så nöjer man sig aldrig med det man har. Det finns alltid ett sug efter att skapa en djupare, klarare och bättre ljudbubbla. Har du försökt att byta kablar eller lagt till försteg och annat men fortfarande inte är nöjd… ja, då kanske det är dags att fundera på att byta ut högtalarna.

Har du tidigare försökt att sälja?

Att sälja gammal utrustning kan vara tidskrävande och man behöver lägga ner en hel del engagemang.
Med vår ”Byt upp dig”-kampanj slipper du skambud, oseriösa köpare som inte dyker upp, köpare från annat land som vill skicka pengarna via posten eller pengar som du aldrig ser röken av. Genom att använda vår tjänst kan du känna dig trygg med att en affär kan ske smidigt samt att du får de högtalarna du alltid drömt om.

Hur går jag tillväga?

Först behöver du fundera över vilka av dessa högtalare du är riktigt sugen på. Har du lyssnat på dessa? Om inte, gör det om du har möjlighet. När du vet vad dina öron brinner för kan du skicka in ett mail till oss via kontaktformuläret så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.


Vad är fördelen?

Använder du vår tjänst, tar vi hand om det mesta åt dig. Allt från fraktsedel till värdering av dina högtalare. Vill du hellre köra dina prylar till oss så går det självklart bra! Vi värderar och besiktigar dina produkter omsorgsfullt för att säkerställa en smidig och trygg affär för just dig.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon.
Telefon: 031-456000
Mail: [email protected]


Obs: Inbyteskampanjen gäller endast vid köp av nya produkter hos Hembiobutiken och går inte att ta ut som pengar.
Vi värderar dina produkter utifrån skick, ålder och medföljande originaltillbehör!
Vi förbehåller oss rätten att neka inbyte!
Vi lämnat inget öppet köp eller ångerrätt vid inbyten


Hör av dig till oss!


Högtalare som ingår i kampanjen!


Golvhögtalare från Triangle!
Stativhögtalare från Triangle!
Golvhögtalare från Perlisten Audio!
Stativhögtalare från Perlisten Audio!


Förstärkare som ingår i kampanjen!