Din kundvagn är tom

Formovie

Formovie Tech är ett framstående varumärke inom området för laser-TV och smarta projektorer, och verkar som ett Mi-ekosystemföretag som bildades 2016 genom ett samarbete mellan Appotronics Corporation och Xiaomi Technology. Genom att dra nytta av sitt partnerskap med dessa ansedda företag har Formovie Tech blivit en global ledare inom branschen. En av de viktigaste teknologierna som används av Formovie är laserdisplaytekniken ALPD®, som främst används på biografer. Med en stark hängivenhet att leverera exceptionella produkter som sömlöst kombinerar underhållning och smarta funktioner strävar Formovie efter att utveckla storskaliga laserprojektionsenheter som har distinkta varumärkeskännetecken. Dessa toppmoderna produkter syftar till att tillfredsställa de växande behoven och önskemålen hos konsumenterSenaste produkterna från Formovie!

Här hittar du nyheterna från Formovie.Formovie Projektorer

Några av våra Formovie Projektorer

Professionella tester av Formovie produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Formovie produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Formovie THEATER 4K UST Smart-TV projektor
Projector Central 2022/12
"Price-to-performance, it's a winner when you consider what you're getting at the current street price of $2,999."
Läs hela testet »

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Formovie. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...