Din kundvagn är tom

Epson

Vi är auktoriserade återförsäljare av Epson vilket garanterar att det är modeller avsedda för den svenska marknaden vi säljer.

Seiko Epson Corporation, mest känd som Epson, är ett japanskt bolag och en av världens största tillverkare av skrivare, scanners, datorer och projektorer. Bolaget grundades redan 1942 i ett nyrenoverat varuhus på 230 m2 med 22 anställda och började med att tillverka delar till armbandsur och klockor för Seiko Instruments. Företaget växte stort inom klockindustrin och övriga branscher, men det var först 1989 som man började sin projektor-utveckling för att hänga med i den växande och populära produktkategorin. I mitten av 2000-talet lanserade man EMP-TWD1, en projektor med inbyggd DVD-spelare och högtalare, allt som behövdes var ett eluttag och DVD-filmer för att få en komplett bildupplevelse.

Idag är bolaget en av de ledande tillverkarna av LCD-projektorer med snabb 3D-teknik, ljusstarka projektorer och 3 års/3000 timmars lampgaranti.

Epson


Senaste produkterna från Epson!

Här hittar du nyheterna från Epson.Epson Tillbehör

Våra tillbehör till Epson som vi säljer. Har vi inte det du söker? Kontakta oss gärna eller besök våra butiker.Epson Projektorer

Våra Epson projektorer levererar en mycket bra bildkvalitet med hög ljusstyrka, passar både vardagsrum och biorum. Skaffa dig en större bildupplevelse med en riktigt bra projektor! Välkommen in för en demonstration i våra butiker.

Professionella tester av Epson produkter

Här har vi samlat in och valt ut produkttester från certifierade och välrennomerade källor. Se vad professionella produkttestare och reportrar skriver om Epson produkter och vilka utmärkelser de fått. Att en produkt fått högt betyg från en seriös hifi eller hemmabiotidning gör att den har större möjlighet att bli ett tryggt och bra köp för dig och ditt behov.


Epson EH-LS12000B
EISA Awards 2022/23
"Med den rejäla EH-LS12000B ger Epson en fin uppgradering till sin ”4K Pro UHD” pixel-shifting-teknik, och utökar kvalitetshöjningen med en full laser array-ljus ..."
Läs hela testet »

Epson EH-TW9400
Ljud & Bild 2020/3
"Nej, det här är ingen äkta 4K-projektor. Men den stöder 4K-video – och är den bästa vi har sett för under 50 000 kronor."
Läs hela testet »
What Hi-Fi? 2019/10
"If you’re looking for a great projector at this level, you may just have found it."
Läs hela testet »
 Visa fler tester

Behöver du personliga köpråd?

Medarbetarna på Hembiobutiken demonstrerar och testar ofta produkter från Epson. Vi kan med vår erfarenhet hjälpa dig till rätt val av ljud och bildutrustning. Kontakta oss med din förfrågan så återkommer vi inom kort för att hjälpa dig att köpa rätt produkter för ditt behov.

Tidsbokning...
Maila oss...