Din kundvagn är tom

Borea-dagar i våra butiker

bild till Borea-dagar i våra butiker

Den 13 april är det dags att välkomna er till en makalös dag i båda våra butiker där vi presenterar den nya Triangle Borea BR10.

Triangle Borea BR10 är den nya flaggskeppsmodellen i den franska familjens populära och prisbelönta Borea-serie.
Toppmodellen i serien är bla. rustad med dubbla 8-tums baselement i fiberglas, dubbla högtalarterminaler för bi-wire/bi-amping och mycket mer.

Kom in till oss den 13 april mellan kl. 11-15 för att låta dig inspireras och ta del av våra evenemang i butikerna.

Klicka här för att anmäla ditt intresse!Fina erbjudanden i butikerna


Under introduktionsdagen den 13 april har du möjlighet att ta del av våra exklusiva erbjudanden i våra butiker. Vi kommer erbjuda dig som besöker oss extra rabatter på utvalda produkter. Äger du ett par Triangle-högtalare redan idag och blir sugen på att byta upp dig kan kommer vi att kunna erbjuda dig schyssta inbytespriser. Prata med en av våra säljare på plats så berättar vi mer.

Tävla och vinn


Som grädde på moset kan du ta del av våra tävlingar när du besöker oss.
Vi kommer att lotta ut fina priser från Triangle till 2 lyckliga vinnare som kommer att presenteras på våra sociala kanaler. För att delta i tävlingen ska du besöka oss samt skriva upp dig hos en av våra säljare på plats.
Finfina priser utlovas!

Välkommen hela familjen!


Att besöka oss behöver absolut inte bara vara en killgrej. Under introduktionsdagen kommer vi att visa populära utvalda Disney-filmer på våra skärmar så att hela familjen kan avnjuta en fin stund hos oss. Vi kommer också bjuda på popcorn och något gott att dricka till alla besökare. Bättre kan det inte bli! Pssst, vår populära Gaming-hörna kommer också vara tillgänglig i mån av tid.
Har du frågor?

Maila oss här!