Din kundvagn är tom

Triangle presenterar nya Borea Connect

bild till Triangle presenterar nya Borea Connect

Prisvinnande franska tillverkaren av hifi-högtalare, Triangle, introducerar Borea Connect! En uppgraderad serie aktiva högtalare som kan anslutas direkt till din TV, telefon, streamer eller vinylspelare och som tar ljudupplevelsen till nya höjder!

Fönstret till musikens själ och harmoni!

Borea Connect är inte bara ett par högtalare - de är en källa till upplevelser, ett fönster till musikens själ och harmoni. Med en kombination av avancerad teknologi och tidlös design har Borea Connect högtalarna skapats för att vara så mycket mer än bara högtalare. De är konstverk som smälter sömlöst in i varje hemmamiljö samtidigt som de levererar en ljudprestanda som tar andan ur en. Perfekt som TV-ljuds och hifi-anläggning kombinerat i ett.


Vidare utveckling av den prisbelönta serien, Borea!

Triangle Borea Connect bygger vidare på framgångarna med deras kritikerrosade aktiva högtalare BR02 och 03 BT, som i sin tur baserats på den passiva högtalaren BR02 och BR03 ur tillverkarens flerfaldigt prisbelönta Borea-serie. Streama din musik trådlöst via Bluetooth, koppla in din vinylspelare, förbättra ditt TV-ljud eller anslut din PC eller MAC och njut av Triangles berömda spelglada ljud med ett härligt öppet mellanregister och klar diskant.

Uppdatering 2024-03-10.
Tidningen Hemmabio har testat BR03 Connect i mars utgåva och ger den utmärkelsen BRA KÖP!
Ljudmässigt blev vi positivt överraskade. BR03 gasar på med påtaglig tyngd och vi var nog inte riktigt beredda på den här auktoriteten och självförtroendet i förmedlingen
Det är bara att lyfta hatten och spela vidareför det här var kul, snygga högtalare som levererar med det mesta, och utan krångel!

Borea Connect, dina nya TV-högtalare och Hifi-anläggning

Nu blir det ännu enklare att koppla in och koppla av. Med en mängd nya anslutningsmöjligheter har du nu möjligheten att njuta av din musik eller film på ditt sätt.
-Bluetooth med HiFi-streaming, aptX HD
-HDMI ARC (ljudretur från TV via HDMI)
-PC-USB DAC, anslut din PC eller MAC
-Flera analoga och digitala ingångar
-Optimerat Klass D slutsteg med 2 x 50 watt effekt
-Dedikerad ingång för vinylspelare (MM)
-Aktiv subwoofer kan anslutas för extra tryckNya Triangle Connect hittar du endast hos oss på Hembiobutiken!

Vi på Hembiobutiken har länge arbetat med Triangle. Vi valde att samarbeta med dem för deras höga prestanda och kundnöjdhet världen över. Borea-serien är vår populäraste högtalarserie och hyllas av våra kunder för dess ljudkvalitet i förhållande till vad de kostar. Med Connect så blir det inte bara enkelt att använda ljudsystemet utan skapar även en komplett hifi-anläggning till riktigt låg kostnad. Något vi på Hembiobutiken gillar!