Din kundvagn är tom

Göteborgsbutiken gör sig redo för Hembiodagarna 2023!

bild till Göteborgsbutiken gör sig redo för Hembiodagarna 2023!

Välkommen till oförglömliga dagar under Hembiodagarna i vår Göteborgsbutik 22-30 september. Det här evenemanget är en riktig fest för alla hemmabioentusiaster.

Under dessa dagar kommer vi att ha flera av våra ledande leverantörer på plats, redo att ge dig information och uppdatera dig om de senaste nyheterna inom branschen.

Du får en exklusiv möjlighet att utforska Xgimis senaste projektor, en mästare när det kommer till bildkvalitet och prestanda. Vi kommer även att presentera Marantz Line Up tillsammans med Septon. Här har du chansen att känna, klämma och ställa dina frågor direkt till leverantören.

Saknar du kraftfulla basar som får hela rummet att vibrera? Vi kommer att visa upp SVS Subwoofer Line Up, perfekta för att ge din hemmabio ett kraftfullt och fylligt ljud som du verkligen kommer att känna i märgen.

Och självklart, missa inte chansen att uppleva LS800, en projektor som tar bilden till en helt ny nivå. Med imponerande bildkvalitet och ljusstyrka kommer denna projektor förvandla ditt hemmabiorum till en biografupplevelse som du aldrig tidigare har upplevt.

Hembiodagarna i vår Göteborgsbutik är det ultimata tillfället att upptäcka de senaste innovationerna inom hemmabio och teknik. Så, boka in datumet och kom och besök oss – vi ses