Din kundvagn är tom

EISA Award vinnarna 2023-2024 är utsedda!

bild till EISA Award vinnarna 2023-2024 är utsedda!

Experterna inom ljud och bildsegmentet har sagt sitt!

I över 40 år har journalisterna runt om i världen testat, jämfört och bedömt en stor mängd intressanta produkter i den här kategorin. Det gör också oss extra stolta att de varumärken som vi valt att arbeta med återfinns på så många positioner. EISA Award är en av de mest prestigefyllda utmärkelserna en produkt kan få.

Här nedan finner du ett urval av vinnarna. Du kan läsa mer om varje och finna motiveringen till att de vann på vår hemsida.
Har du frågor om våra produkter är du välkommen att höra av dig till oss!

Årets bästa högtalare, Perlisten R7t

Även om det är juniorversionen av Perlistens flaggskeppsmodell S7t, så är denna golvhögtalare till stor del sitt syskons design och tekniska DNA, att dess premium status är säkerställd. Företagets patenterade DPC (Directivity Pattern Control) - med den noggrant optimerade trion av mellanregister- och diskant, flankerade av baselement i en fyrvägsdesign som erbjuder möjligheten till både portad och sluten återgivning. R7t skapar ett storskaligt och suggestivt ljud byggt på en grund av djup och tight kontrollerad bas som smälter sömlöst samman med ett fylligt mellanregister och fina detaljer. Denna högtalare förtjänar beröm.Bästa subwoofer för hemmabio, Perlisten D212s!


Perlistens D212s har en vass specifikation, dess två specialdesignade 300mm basenheter, ordnade i en push-pull-konfiguration och drivna av en 2,4 kW förstärkarsteg, hävdar en basutökning under 20Hz. Men dessa specifikationer antyder bara den fullständiga historien: i ditt hemmabiosystem erbjuder denna noggrant konstruerade subwoofer en snabb, dynamisk prestanda med expertkontroll över sin utgång. Kraftfulla LF-effekter levereras med kraft, samtidigt som atmosfäriska basdetaljer drar nytta av D212s imponerande subtilitet. En viktig del här är avancerad DSP, som - i samarbete med Perlistens app-kontroll - möjliggör djup inställning för att passa lyssningsmiljön, komplett med parametrisk EQ. Detta är en subwoofer med både styrka och intelligens!Årets bästa streamingförstärkare 2023-2024!

Smarta funktioner och kraftfull förstärkning förenas i SVS: s Prime Wireless Pro SoundBase, liksom en slagkraftig och auktoritativ ljudkvalitet och enkel användning - lägg bara till dina egna högtalare och du är redo att börja. Prisvärd, men med mycket uppmärksamhet på detaljer, inkluderar denna kompakta allt-i-ett-förstärkare aptX HD-stöd vid strömning via Bluetooth, anslutning till TV via HDMI eARC, uppspelning av högupplöst musik genom DTS Play-Fi-appen (eller någon av dess många andra strömningsoptioner), och kontrolloptioner inklusive en fysisk fjärrkontroll och röststyrning via Google/Siri/Alexa. I en konkurrensutsatt arena sticker denna mycket flexibla förstärkare ut.Årets bästa 4K UHD Universalspelare!

För en högkvalitativ AV-upplevelse finns det fortfarande inget bättre än Ultra HD Blu-ray-skivor, särskilt när de levereras av en premiumspelare. Magnetars UDP800 är stjärnan du behöver för att belysa ditt hemmabiosystem, genom att kombinera DVD, Blu-ray och Ultra HD Blu-ray-uppspelning med hantering av musikformat inklusive DVD-A och SACD. Omfattande användarmenyer och anslutningsmöjligheter gör denna skivspelare användarvänlig, medan dess högkvalitativa konstruktion passar prislappen. UDP800 levererar 4K-skivor (inklusive Dolby Vision eller HDR10+) med skarp detaljering och jämn färgavvägning via HDMI, men växla till musik genom dess analoga utgångar (RCA eller XLR) och dess prestanda är lika fängslande. UDP800 är den efterlängtade nya kungen av skivor.Årets bästa hembioslutsteg

En perfekt partner för kraftkrävande högtalare i ett hemmabiosystem, M6x 250.7 erbjuder dynamiskt spelutrymme, rik bas och en känsla av ansträngningslös energi från dess nominella 7x150W-förstärkning. Inuti det helmetallchassi, med en framsida i fräst aluminium, matar ett par av Musical Fidelitys "Super Silent" toroidala transformatorer in i sju oberoende förstärkarmoduler, var och en med sin egen kylning - bi-amping tillhandahålls via kedjeutgångar på enhetens baksida, ovanför dess val av balanserade eller obalanserade ingångar. En kraftfull förstärkare både när det gäller byggkvalitet och prestanda, med en underbart transparent ljudkvalitet, är M6x 250.7 en multikanalsmarvel.Årets bästa portabla projektor!

Denna kompakta Full HD DLP-projektor är en triumf både vad gäller ljusstyrka och intelligent drift, med MoGo 2 Pro:s 400 ISO-lumen-utgång som övervinner till och med omgivande dagsljus. Dess rika bilder, upp till 120 tum, uppnår D65-färgtemperatur och 90% av DCI-P3-färgskalan. Bilderna är också mycket stabila tack vare XGIMIs utmärkta "Intelligent Screen Alignment", som skannar 10 000 datapunkter för att automatiskt räta ut och fokusera bilderna samtidigt som den undviker hinder, även från avvikande vinklar, och utan att avbryta ditt program. Källor kan anslutas via HDMI och USB, och det finns Android TV 11.0 för att ge tusentals appar, Google Assistant och Chromecast. Projektorns stereohögtalare ger också ett kraftfullt ljud, vilket gör den till den allsidiga lösningen för dem som vill ta med sig underhållning var som helst.

366250

Årets bästa trådlösa aktiva högtalare!

För denna andra generationens uppgradering av sina EISA Award-vinnande LSX-högtalare har KEF utökat funktionaliteten genom ytterligare USB-C- och HDMI ARC-ingångar samt en ny trådlös kontrollplattform som levereras via en fantastisk app. Använd den senare för att navigera genom strömningstjänster, växla mellan källor och komma åt omfattande EQ-inställningar, och njut sedan av LSX II: s kraftfulla och naturliga prestanda. Den lilla, baktill öppna kabinetten har KEF: s skräddarsydda Uni-Q-array, dess diskant- och bas/mellanregisterelement drivs separat av Class D-förstärkarmoduler. Tillgänglig i flera iögonfallande färgkombinationer kan LSX II ersätta en hel hylla med separata hi-fi-komponenter - och låta lika bra!Årets bästa streamer!

iFi Audios NEO Stream imponerar med sin mångsidighet som både en extern DAC och digital transport, innan den förtrollar med sin ljudprestanda. Ombordkonvertering hanterar filer upp till 768 kHz PCM och DSD512, oavsett om de strömmas från ett hemnätverk, integrerad tjänst eller ansluten hårddisk, medan digitala utgångar sträcker sig från optisk till I²S. Denna breda funktionalitet, tillsammans med app-kontroll och filterval, gör NEO Stream oemotståndlig för musikälskare som letar efter en lättanvänd systemtillägg, samt rastlösa hi-fi-entusiaster. En kompakt och futuristisk design, som stöder vertikal eller horisontell installation, lägger till attraktionskraften hos en enhet som överträffar många dyrare konkurrenter.Årets bästa nätverksförstärkare!

Japansk hantverkstradition och hi-fi-kultur förenas med toppmoderna digitala teknologier för att säkerställa att Yamahas R-N2000A streamingmottagare både är imponerande och innovativ. Den vintage-inspirerade framsidan har traditionella VU-mätare och taktila kontroller, men dessa kompletteras av en elegant OLED-skärm för att hjälpa till att navigera bland dess många funktioner. Yamahas utmärkta MusicCast-app erbjuder strömningstjänster och multiroom-funktionalitet, men det finns också ingångar för en TV och skivspelare, samt FM-radio. Under huven levererar Yamahas beprövade förstärkarteknik en musikalisk och förfinad prestanda, med fina detaljer över en bred och djup ljudscen. Yamahas YPAO-rumskorrigering är särskilt välkommen, vilket gör att denna förstärkare levererar hög kvalitet i varje rum.Årets bästa aktiva stativhögtalare!

Denna drivenhet för bokhylla/stativmonterade högtalare tar en designledtråd från det amerikanska varumärkets "Heritage"-högtalare och kombinerar den med en nytänkande specifikation - resultatet är en paket som imponerar med sin stil, funktionssätt och prestanda. Tractrix horn-laddade diskantenheter och 165 mm bas/mellanregister-enheter dras igång av anpassad DSP och kraftfull intern förstärkning. The Sevens ljud är basrikt, storskaligt och fullt av detaljer och kan finjusteras för att passa personlig smak genom Klipschs intuitiva Connect-app. Omfattande anslutningsmöjligheter inklusive HDMI ARC, USB-B, Bluetooth, analog (inklusive MM-fono), plus uppspelning av högupplöst musik upp till 192 kHz/24-bitar säkerställer att detta är ett system som är redo för vad som helst!Årets bästa prisvärda förstärkare!

Tack vare en omfattande uppsättning funktioner, inklusive Dirac Live för djup kalibrering av hela bandbredden, erbjuder Onkyos TX-RZ50-mottagare imponerande valuta för pengarna. Dessutom stärks detta ytterligare med en kraftfull och engagerande prestanda som utvinner varenda detalj ur Dolby Atmos och DTS:X-filmljudspår. Rikligt med kraft från dess nio-kanaliga Dynamic Audio Amplification-utgångssteg säkerställer en dynamisk och basrik presentation, medan 11-kanals bearbetning tillåter systemutvidgning. Musikuppspelning försummas inte heller: tvåvägs Bluetooth och en DAB+-tuner samverkar med Apple AirPlay 2, Chromecast och DTS Play-Fi multiroom för att täcka alla baser. För att avrunda en komplett upplevelse finns även Onkyos smidiga Controller-app, samt en app-alternativ för Dirac, vilket gör drift enkelt och smidigt.Årets bästa förstärkare!

Genom att markera en välkommen återkomst till AV-mottagararenan har Primare skapat en multikanals, ljudligt omslutande kraftpaket som imponerar både med film- och musikuppspelning. En nio-kanals design baserad på energieffektiv Hypex Class D-förstärkning, och som stöder bi-amping av främre högtalare, blandar SPA25: s ljud delikat smidighet med transients attack, basvikt och sömlös ljudscen - allt redo att finjusteras av Dirac Live-programvaran. Andra funktioner, inklusive företagets välrenommerade hi-res Prisma-streamingplattform och en högkvalitativ USB DAC-ingång, kommer att tillfredsställa tvåkanals ljudentusiaster. Slutligen säkerställer SPA25: s eleganta stil och premiumbyggkvalitet att den ser lika bra ut som den låter.Årets bästa projektor för hemmabio!

BenQs omfattande projektorutbud inkluderar många mångsidiga modeller, men W4000i fokuserar på fullständiga hemmabio-uppgifter. Det finns magnifik klarhet och färg från denna projektor tack vare kombinationen av den senaste och största 0,65 tum 4K DLP-panelen, en 4LED ljuskälla som levererar påstådda 3200 ANSI-lumen ljusstyrka och BenQs exklusiva CinematicColor-teknologi som ger 100% av DCI-P3-färgskalan. HDR-PRO-teknologi, med Local Contrast Enhancer, optimerar dynamisk kontrast i HDR10- och HLG-uppspelning. Och även om den är utformad för seriösa filmälskare, är detta fortfarande en smart projektor, med en Wi-Fi-dongle som introducerar Android TV och alla dess appar, inklusive Netflix. En mångsidig installation, enkel drift och högkvalitativ prestanda gör BenQs W4000i till en strålande hemmabiolösning till priset.Årets bästa storskärm TV!

För de som vill förvandla vardagsrummet till en hemmabio med storslagna bilder är TCLs 98C735 svaret. En 98-tums TV med Direct LED-bakgrundsbelysning och Quantum Dot-panelteknik, dess väggfyllande bilder kombinerar djupa svarta nyanser med utmärkt skuggdetalj och levererar imponerande höjdpunkter tack vare imponerande topp ljusstyrka och lokal dimning. HDR-filmer, oavsett om det är i HDR10, HDR10+ eller Dolby Vision IQ, dazzlar med färg, medan en bred betraktningsvinkel och utmärkt motreflektion garanterar en filmupplevelse för en stor publik. Full spelkompatibilitet för högkvalitativa konsoler och datorer, plus Google TV-integration, ger denna jättestora skärm allround-status och till ett pris som inte spränger banken.

359500

Årets bästa skivspelare!


En brygga mellan Thorens instegsmodeller och dess högkvalitativa modeller, denna prisvärda skivspelare riktar sig till vinylentusiaster som söker en allt-i-ett-lösning, men med potential för uppgradering. Utrustad med en egen "J-formad" tonarm, en Audio-Technica MM-pickup och integrerad phono-steg - samt med elektronisk hastighetskontroll - är TD 204 en äkta plug-and-play-lösning. Direkt ur lådan belönar den med en ljudprestanda som visar mellanregisterinsikt, utmärkt hastighetsstabilitet och en öppen, inbjudande ljudscen. Dessutom kan dess inbyggda phono-förstärkare stängas av från kretsen, vilket gör TD 204 perfekt för framtida pickup- och externa phono-förstärkaruppgraderingar.Årets bästa nätverksspelare!

En av tre nya enheter som lanserats av Volumio och som använder företagets liknande programvara, den smala och stilfulla Rivo fokuserar på att leverera högkvalitativa digitala strömmar till din DAC eller integrerade förstärkare, utan komplikationer. Det är ett imponerande äktenskap mellan välgjord hårdvara och den beprövade Volumio-programvaran, vilket gör att du kan strömma din egen musiksamling, spela upp filer från USB-lagring och bläddra bland dess otaliga strömningstjänster. Den anmärkningsvärda flexibiliteten hos programvaran, inklusive möjligheten att lägga till ytterligare funktioner (inklusive DSP) via plugins, är lika tilltalande som Rivos förmåga att få det bästa ur din valda DAC.Årets bästa nätverksspelare!

T2 W är ett djärvt försök att förena analog vinyluppspelning med digital bekvämlighet, och något som Pro-Ject lyckas genomföra med entusiasm. I dess kärna finns en remdriven skivspelare med en 9-tums aluminiumtonarm och en Sumiko MM-pickup, tillsammans med elektronisk hastighetskontroll. Men det som verkligen höjer T2 W är en integrerad trådlös modul som låter ägarna strömma sin musik till nätverksanslutna högtalare och hi-fi-system. Appen Pro-Ject Control gör installation och användning enkelt, med alternativ inklusive förlustfri 48 kHz / 24-bitars FLAC-utgång och automatisk strömning när du sänker nålen. Att snurra skivor och samtidigt integrera vinylformatet i ett "modernt" system har aldrig varit enklare..