Din kundvagn är tom

Perlisten Audio S7t - Limited Edition

bild till Perlisten Audio S7t - Limited Edition

INNOVATIV UTVECKLING

NU, ENDAST 2 ÅR EFTER LANSERINGEN AV S7T OCH ALLA DERIVATIV I S-SERIEN, HAR PERLISTENS INGENJÖRSTEAM TAGIT YTTERLIGARE ETT STEG FRAMÅT I LJUDPRESTATIONEN.

Perlisten har återanvänt allt som gör S7T storartad, tillämpat vad företaget har lärt sig och har lyft fram det senaste inom teknikens utveckling. Basarna har uppdaterats för att öka den linjära utsvängningen, sänkt induktansen och ökat förmågan för återgivning av de lägre frekvenserna. DPC-Arrayen, som bibehåller sina element och spridningsmönster, har nu de tre elementen kopplade till en massiv aluminiumkylfläns som tar effekthanteringen och den reducerade värmekompressionen till helt nya nivåer.

Även delningsfiltren har uppdaterats och nu handplockas alla komponenter för en toleransnivå på 1%. Sista sorteringen och parmatchningen till 0.5 dB kommer att utföras på företagets huvudkontor i USA av VDn, Dan Roemer. Varje högtalare mäts sedan med deras Klippel Nearfield Scanner (NFS). Mätdata från varje högtalare kommer att tillhandahållas till den blivande stolta ägaren. Det sista steget blir att signera, certifiera och numrera varje högtalare. Det är verkligen ett konstverk som inte liknar något annat.


TEXTREME THIN PLY CARBON DIAPHRAGM

Kolfibern TexTreme (TPCD) som används i Perlistens mellanregisterelement är också nyckeln till prestandan hos basarna, vilket resulterar i otroligt luftig dynamik och den slagkraft som förväntas av en flaggskeppshögtalare som kan spela ner till 20 Hz.
Den här tekniken är 30% lättare än vanlig kolfiber med samma tjocklek och har ökad styrka genom att använda den unika processen att stapla flera lager på varandra. Den unika schackmönstrade väven är omisskännlig och sprider "break-up modes" utan skarpa responstoppar, samtidigt som den utökar bandbredden. Det är helt enkelt perfekt.CNC-FRÄST DPC-ARRAY

"HJÄRTAT HOS VARJE PERLISTEN™-HÖGTALARE ÄR DERAS PATENTERADE DPC-ARRAY"
För S7t-Limited har Perlisten tagit teknologin till en annan nivå genom att tillverka DPC-arrayen med en 6061-T6 aluminiumlegering. Ur ett 40 mm tjockt block börjar de fräsa arrayen med hjälp av en 5-axlig CNC-maskin. Varje del skärs exakt med en tolerans på 0.1 mm, värmebehandlas och slutligen anodiseras till den slutliga kosmetiska finishen. Den verkliga fördelen är inte bara kosmetisk och mekanisk. Här fungerar den aluminiumbaserade DPC-enheten som en massiv värmeavledare för alla tre dome-diskanterna i arrayen och ansluter till de befintliga aluminiumkylflänsarna som varje diskantmodul redan använder. Unikt för S7t Limited är att de nu är termiskt kopplade till den aluminiumbaserade DPC-enheten. Detta ökar inte bara effekthanteringen och minskar den termiska kompressionen för de individuella enheterna, utan håller också samma temperatur över alla drivenheter. Detta säkerställer att hela DPC-arrayen fungerar som en enda enhet och undviker effektförlust från en diskant till en annan. Denna teknik används ofta i designen av ljudförstärkare, men detta är första gången den tillämpas på flera högtalarelement.

FÖRBÄTTRADE BASELEMENT

S7T SATTE REDAN STANDARDEN FÖR PERLISTENS™ BASPRESTANDA
Med exakt transientsvar, låg distorsion och utmärkt lågfrekvensrespons. Är det möjligt att förbättra detta? Med utgångspunkt i det befintliga tunna kolfibermembranet Textreme (TPCD) och komponenterna för upphängningen, siktar Perlisten på att förbättra lågfrekvenskapaciteten och värmehanteringen. Den omdesignade talspolen och magnetkretsen möjliggör nu 20 % längre slaglängd, men minskar den totala induktansen ytterligare. Detta har uppnåtts genom att använda en sekundär kortslutningsring och omdesignade lindningar för talspolen. Den sekundära kortslutningsringen fungerar som en stor kylfläns inuti motorstrukturen, kopplad till den externa kopparkylflänsen med hjälp av ett unikt monteringssystem av aluminiumfästen. Den externa kylflänsen svävar ovanför baksidan av t-ok-enheten, vilket möjliggör konvektionskylning av talspolen och kylflänsarna när luftflödet som skapas av talspolens rörelse tyst flyter förbi. Alla dessa förändringar ger förbättringar i alla nyckelprestandakategorier: linjär avvikelse, distorsion, termisk kompression, transientprestanda och mellanregistertydlighet.UPPDATERAD KABINETT MED KOLFIBER

KABINETTSTRUKTUREN PÅ DEN URSPRUNGLIGA S7T HAR UPPGRADERATS MED KOLFIBER ÖVER SIDOPANELERNAS HDF.

Ursprungligen avsedd för sin fantastiska skönhet och ökade styvhet, skapar de avrundade panelerna också en måttlig ökning på åtta procent av kabinettets volym utan att öka högtalarens fotavtryck. Den ökade volymen gör att du kan dra full nytta av den nydesignade bashögtalarens utökade slaglängd.


ISOAKUSTIK ISOLERING

MED DEN EXTRA PRESTANDA HOS DEN raffinerade WOOFER-DESIGNEN ÄR BEHOVET AV BÄTTRE STABILITET OCH VIBRATIONSISOLERING NU VIKTIGARE ÄN NÅGONSIN

Tillsammans med ingenjörerna på IsoAcoustics, som utnyttjas av deras patenterade teknologi, har vi utvecklat ett anpassat PERLISTEN™ isolering/dämpningssystem endast tillgängligt på S7t-Limited. Detta ger en hög grad av isolering samtidigt som det motstår sidorörelser och svängningar för att bibehålla inriktningen med lyssningspositionen. Inre reflektioner från den hårt stödjande ytan dämpas vilket resulterar i större ljudtydlighet och öppenhet. Dessutom håller den massiva 18 kg bearbetade stålbasen högtalarskåpet jordat.


UTVECKLAD OCH FÖRVERKLIGAD I USA

VARJE PAR HÖGTALARE SOM TILLVERKAS KOMMER ATT PARMATCHAS OCH CERTIFIERAS PÅ HÖGVARTERET I MADISON, WISCONSIN

På Perlistens huvudkontor har de möjlighet att utföra ett helt batteri av mätningar. Och för en mycket begränsad och exklusiv serie av S7t, kommer Perlisten att tillhandahålla dessa mätningar till ägaren som intygar resultaten. Varje högtalare kommer att signeras individuellt och numreras av VDn, Dan Roemer.