Din kundvagn är tom

Livesänding - Dirac Live kalibrering

bild till Livesänding - Dirac Live kalibrering

Dirac Live är inte ett magiskt trick, det är ett kraftfullt verktyg. Det är en enkel och lättanvänd programvara, men när det gäller att tolka grafer, skapa målkurvor och finjustera för bästa möjliga ljud behövs erfarenhet. I de rätta händerna kan Dirac Live användas för att skapa en helt sammanhängande, fullomfångande och helt dynamisk ljudbubbla som lyfter ljudupplevelsen till nya nivåer.

Livesändning
Vi vet att Dirac Live kan göra en riktigt stor skillnad för ljudupplevelsen och kommer därför att berätta mer kring Dirac Live i en livesändning. Detta kommer vi att köra tillsammans med Thomas från Bülow:Steensen a/s. Återförsäljare av b.la JBL Synthesis och Arcam.

Dirac Live är ett fantastiskt verktyg och det är ofta skillnaden mellan genomsnittligt och riktigt bra ljud. I verkligheten är de flesta lyssningsrum hemska akustiskt och detta resulterar i dålig basrespons, bristande klarhet och ett rörigt och osammanhängande ljud. De negativa effekterna av rummet hindrar njutningen man borde få av sitt system. Dirac Live kommer att göra en enorm skillnad för detta om det används på rätt sätt.

Besök vår Facebooksida för att anmäla ditt intresse - Klicka här!
Att delta är gratis och vi välkomnar frågor om Dirac Live.


Om Dirac Research:
Dirac Research grundades 2001 och är ett ledande FoU-företag som specialiserat sig på högpresterande digital ljudoptimering och rumskorrigering. Företaget grundades av forskare från Signals & Systems Group vid Uppsala universitet, Sverige. Med Dirac patenterad verktygslåda för effektiv och exakt ljudsystemoptimering, kunder som BMW, Bentley och Arcam har uppnått dramatiskt förbättrad ljudkvalitet och en kortare tid till marknaden. Dirac Research har kontor i Sverige, Tyskland, Japan, USA, Korea och Kina.


Vad gör Dirac Live® överlägset andra rumskorrigeringstekniker?Obegränsad beräkningskraft
De flesta andra rumskorrigeringslösningar är integrerade i utrustningen. Dirac Live kombinerar CPU:erna i din PC eller smartphone när du beräknar den absolut bästa lösningen. De resulterande rumskorrigeringsfiltren körs i utrustningen. Det betyder nästan obegränsade beräkningskrafter. Dirac Live är inte begränsad av den styrkrets som en tillverkare designat i sin utrustning.

Rik användarupplevelse
Att köra Dirac Live på din PC eller smartphone ger en mycket rikare användarupplevelse och bättre interaktivitet – mycket bättre än en skärm med en fjärrkontroll. Dirac Live låter dig designa ditt ljud med fingertopparna.

Impulssvarskorrigering
Den beräkningsmässiga kraften gör att Dirac Live kan utföra mycket avancerade beräkningar som optimerar både frekvensen och impulssvaret över lyssningsområdet.

Dirac Live® kan åstadkomma följande:
• Förbättra återgivningen av ditt ljudsystem och klarheten i musiken
• Göra röster mer begripliga
• Producera en stramare bas
• Minska lyssnartrötthet
• Förbättra klangmatchning, ta bort resonanser och rumförstärkningar
• Minska tidiga reflektioner
• Fasfiltrering för maximal prestanda och tidsdomänkontroll