Din kundvagn är tom

Hembiodagarna 2022 + premiär av Frölundabutikens NYA butiksdel!

bild till Hembiodagarna 2022 + premiär av Frölundabutikens NYA butiksdel!

Snart är det dags att säga hej till de efterlängtade Hembiodagarna 2022 SAMT premiären av Frölundabutikens nya butiksdel. Som vi har längtat efter att bjuda in er alla för en inspirerande vecka med nypoppade nyheter, upplevelser och finfina erbjudanden.

Från ett nybyggt Hifi-rum till vårt älskade Perlisten-rum samt den upprustade och påkostade biogrottan i Stockholmsbutiken och mycket mycket mer - allt måste upplevas på plats tycker vi!

Datum: 24/9 - 2/10
Extra öppet söndagen den 2/10 i Göteborg!Happenings i Göteborgsbutiken!


I Göteborgsbutiken upplever du det bästa inom Hifi- och hembiovärlden. Allt från vårt nya dedikerade Perlisten-rum, uppskattat av både er som kunder och av journalister, till vårt nybyggda och fräscha Hifi-rum som vi länge har jobbat på.

I vår nya butiksdel kan du låta dig inspireras av smarta lösningar till ditt vardagsrum för en bättre ljud- och bildupplevelse. Under Hembiodagarna och premiären av vår nya butiksdel kommer vi att presentera de senaste nyheterna i branschen som Triangles nya Magellan 40 årsjubileum med representanter från de franska konstnärerna själva.

Självklart kommer vi även ha de senaste laserprojektorena från Epson, Sony och JVC uppe för demo.

Besöket är kostnadsfritt och vi välkomnar er alla till dessa fantastiska dagar hos oss!Happenings i Stockholmsbutiken!


Stockholmsbutikens biogrotta är upprustad, de senaste laserprojektorerna inom hembiovärlden kalibrerade och högtalarna är inspelade. Här kan du låta dina sinnen inspireras av ett perfekt ljud i en harmonisk miljö. I vårt Hifi-rum kan du slå dig ner bekvämt och låta dina öron ta in känslan som Perlisten Audio, Triangle, KEF och SVS erbjuder dig.

Förutom ovan nämnda punkter har vi gjort det enkelt för dig att inspireras av det perfekta systemet i ditt vardagsrum.Byggnation av Frölundabutikens nya Hifi-rum!


Go-teborgsbutiken
Stockholmsbutiken


Frågor?
Fyll i formuläret så hör vi av oss!