Din kundvagn är tom

 

Vinn en High-End subwoofer från Perlisten Audio!

bild till Vinn en High-End subwoofer från Perlisten Audio!

Vill du bli en lycklig ägare till en fantastisk en D15s subwoofer, värd över 50.000.-, från Perlisten Audio? Då har du kommit rätt här. Scrolla genom sidan och läs vad du behöver göra för att delta i tävlingen. Lycka till!Vilken typ av lyssnare är du?


Musik- och filmupplevelser berör oss. Får oss att känna och förstå. Får oss att skratta, bli rörda och få gåshud. Upplevelsen kan även föra oss samman under ett tak eller skapa en känsla av längtan. Varför inte släppa loss kreativiteten inom dig, låta hjärtat slå ett extra slag i bröstkorgen och omfamna kraften som erbjuds. För Perlisten Audio handlar detta inte bara om teknologi och ingenjörskap. Det handlar om att skapa optimala förutsättningar för dig så att du kan uppleva skillnaden. För att varje detalj är lika viktig.

Nu kan du ta chansen och bli en lycklig vinnare till en D15s subwoofer från Perlisten Audio.
För att delta i tävlingen behöver du besöka Frölundabutikens Perlisten-rum eller butiken i Sundbyberg. Tillsammans med våra kunniga säljare kommer du att kunna uppleva Perlisten, information om tävlingen kommer delas ut efter bokad demo.

-Besöket är kostnadsfritt och alla kan delta i tävlingen.
-Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
-Det går bra att besöka oss utav att boka tid.
-Tävlingen avslutas 30 juni och vinnaren presenteras på Perlistens egna hemsida.


Obs: Missa inte att vårt Perlisten-rum finns endast i Frölundabutiken.
Obs: Missa inte att vårt Perlisten-rum finns endast i Frölundabutiken.