Din kundvagn är tom

Sommarens måste-ha: Tåliga utomhushögtalare!

bild till Sommarens måste-ha: Tåliga utomhushögtalare!

Nu är det dags att njuta av sommaren och värmen! Några av oss har längtat efter den varma och lena sanden mellan tårna, medans andra har räknat ner dagar till att campa ute i naturen. Oavsett äventyr tycker vi att musiken är en självklarhet som ska hänga med. Här har vi samlat några av våra bästa tips när det kommer till bärbara bluetooth-högtalare som tål väder och vind. Scrolla ner och läs mer!

Storsäljaren JBL Charge 5


Kraftfull portabel stereohögtalare med det klassiska JBL-ljudet och en imponerande batteritid på hela 20 timmar. IP67-klassningen innebär att den är både damm- och vattensäkrad och spelar därför lika bra på stranden som i badrummet.

-Portabel stereohögtalare
-IP67 klassad (vatten- och dammtät)
-20h batteritid med charge-funktion
-Bluetooth och JBL PartyBoost
-9 olika färger
332920
Låt mobilen styra stämningen!

Att köpa en bärbar högtalare till mobilen är vanligare än man tror. Enkelt, snabb uppkoppling med hjälp bluetooth och långa batteritider är idag en standard på de flesta varumärken på marknaden.

Vi tycker därför att du ska välja din nya bärbara bluetooth-högtalare med noggrannhet och omsorg, oavsett vilken prisklass du väljer. För att hjälpa dig att välja rätt bärbara utomhushögtalare har vi skapat den här sidan så du kan enklare och tryggare kan införskaffa det du verkligen behöver efter just dina behov.

Vattentätt Bluetooth-högtalare?

För att veta om din bärbara högtalare tål vatten och regn behöver du säkerställa vilken
IP-klass högtalaren har. IP-klassningen talar om hur fukt- och dammtålig din högtalare är och berättar för dig om den tål regn eller inte.

Vilken Bluetooth högtalare är bäst?

Det finns inget enkelt svar på den frågan då det beror på vilket användningsområde som avses. Vi kan däremot ge dig expertråd på vilken som passar för ditt tänkta användningsområde och budget. Kontakta oss så hjälper vi dig välja bästa bluetooth högtalaren för dig.Flera populära bärbara högtalare från JBL!

309080
333010
240570
Rätt ljud till ett stämningsfullt äventyr!


315810
301390
339780
Klicka här för att se mer om Tivoli Audios trådlösa högtalare med inbyggd radio!
Klicka här för att se mer om Harman Kardons trådlösa högtalare!
Klicka här för att se mer om Kooduus trådlösa högtalare!