Din kundvagn är tom

 

Hörlurar till träning!

bild till Hörlurar till träning!

När termometern börjar visa plusgrader, och kanske till och med tvåsiffrigt, så börjar det bli dags att ta sig ut! En näst intill ovärderlig attiralj att ha med sig då är ett par riktigt bra hörlurar till träningen. På den här sidan förklarar vi behovet och visar upp några av våra favoriter!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon.

Trådlösa hörlurar till träning!

Hörlurar för träning är ett viktigt tillbehör för personer som vill ha en bekväm och högkvalitativ musikupplevelse under träningspasset. Det finns många olika typer av hörlurar som är speciellt utformade för träning och motion, men en av de mest populära är in-ear hörlurar. In-ear hörlurar är lätta och bekväma att bära, vilket gör dem idealiska för personer som tränar regelbundet. De sitter på plats i öronen, även under intensiv träning och ger en högkvalitativ ljudupplevelse som kan hjälpa till att förbättra träningspasset.
Många in-ear hörlurar levereras med justerbara öronvingar, öronproppar i olika storlekar och trådlös anslutning för att minimera risken för trassel med sladdar. De är också ofta vattentåliga och svettresistenta, vilket gör dem idealiska för utomhusträning eller träning i fuktiga miljöer.
En av fördelarna med in-ear hörlurar är att de tillåter användaren att röra sig fritt utan att behöva oroa sig för att hörlurarna ska ramla ur öronen. Detta gör det möjligt att utföra en mängd olika övningar utan att störas av hörlurar som inte sitter på plats.

AUSounds AU-Stream Hybrid
Trådlösa hörlurar till löprundan!

Trådlösa In-ear hörlurar

In-ear hörlurar, även kända som öronsnäckor, är en mycket populär typ av hörlurar som används av människor över hela världen. Dessa hörlurar sitter bekvämt i öronen och "täpper" till öronen där ljudet blir mer påtagligt samt ger en mycket tyngre basåtergivning i ultraportabelt format. In-ear hörlurar passar utmärkt till träning då In-ear hörlurarna ger användaren en hög grad av rörelsefrihet under träningen. In-ear hörlurar passar utmärkt till löpning, spinning, på gymmet eller varför inte på kontoret.

In-ear hörlurar till träning

In-ear hörlurar är det bästa valet för träning då de är lätta, bekväma och stannar på plats under fysisk aktivitet. De ger en högkvalitativ ljudupplevelse samtidigt som de är vattentåliga och svettresistenta, vilket gör dem idealiska för träning inomhus eller utomhus. Tillverkare erbjuder in-ear hörlurar speciellt utformade för träning med funktioner som justerbara öronvingar, öronproppar i olika storlekar och trådlös anslutning för att minska risken för trassel med sladdar.

True wireless hörlurar

Sedan in-earlurens begynnelse har utvecklingen tagit stora kliv framåt. Idag är majoriteten av lurarna som säljs av typen "true wireless", det vill säga helt sladdfria. I träningssammanhang kan det finnas fördelar med att ha hörlurar med någon typ av nackband, men generellt är det true wireless som gäller.


Vi rekommenderar hörlurar till träning!

Att välja ett par hörlurar till träningen som känns sköna att bära samtidigt som det låter riktigt bra kan vara knepigt. Vi bad våra ljudexperter att ta fram några av sina favoriter från är hörlursspecialisterna, AUSounds. Resultatet blev dessa hörlurar som vi varmt rekommenderar.
Vad är Over-ear hörlurar?

Over-ear hörlurar, även kända som circumaural hörlurar, är en typ av hörlurar som täcker hela örat. De är större än in-ear hörlurar och on-ear hörlurar och ger en mer omfattande ljudupplevelse. Over-ear hörlurar har mjuka öronkåpor som passar runt öronen och skapar en tät tätning för att blockera ut ljud från omgivningen och minska ljudläckage.
Dessa hörlurar ger en skarp och högupplöst ljudupplevelse samt kan ge en rik och djup bas, vilket är idealiskt för musikälskare. Over-ear hörlurar kan också vara fördelaktiga för personer som vill använda hörlurar under längre perioder eftersom de är mer bekväma och mindre benägna att orsaka trötthet i öronen.
En annan fördel med over-ear hörlurar är att de ofta är utrustade med funktioner som aktiv brusreducering (ANC) som kan reducera störande ljud i bakgrunden. Detta är särskilt användbart när man lyssnar på musik i bullriga miljöer som på tåg eller flygplan. Många av dagens over-ear hörlurar har inbyggd mikrofon för att kunna ta emot högkvalitativa telefonsamtal.

Over-ear hörlurar passar även utmärkt att ha på gymmet, löpning och på kontoret för extra mycket fokus.
333620


Kristallklart ljud från AUsounds

Det senaste stjärnskottet från andra sidan atlanten är hörlursspecialisterna AUSounds. Bakom företaget står ett antal eldsjälar som tidigare arbetat med utveckling för stora företag som Beats, JBL, Bose och Sennheiser. Tillsammans med en egen hörlursfabrik så har de full kontroll på både design och produktion. Allt för att skapa klassledande och väldesignade hörlurar med modern teknik. Dessutom i tätt samarbete med musikproducenter för att få fram rätt ljudkaraktär och prestanda. Ett kvitto är CES Innovation award som de fick som utmärkelse 2020. Klicka här för att läs mer om AUsounds!Vi sammanfattar 5 anledningar till att du ska välja in-ear hörlurar

1.Passar till olika aktiviteter: In-ear hörlurar är utmärkta för många olika aktiviteter som träning, promenader, cykling och resor.
2.Komfort: In-ear hörlurar är utformade för att passa bekvämt i öronen och de sitter på plats även under fysisk aktivitet.
3.Ljudkvalitet: In-ear hörlurar ger en knivskarp ljudupplevelse som gör det möjligt att höra musiken och ljudet med hög precision och klarhet. Många in-ear hörlurar har även inbyggd mikrofon som gör det möjligt för att dig att ta emot telefonsamtal.
4.Lätt och portabelt: In-ear hörlurar är lätta och bärbara, vilket gör det enkelt att ta dem med dig vart du än går.
5.Svett- och vattentåliga: Många in-ear hörlurar är vattentåliga och svettresistenta vilket gör dem idealiska för träning och utomhusaktiviteter.