Din kundvagn är tom

Projektordagarna 9-11 december!

bild till Projektordagarna 9-11 december!

Nu är det äntligen dags att ses på riktigt!
Vi bjuder in er alla till våra efterlängtade Projektordagarna 9:e-11:e december i båda våra butiker. Kom in och hälsa på oss och nörda ner dig i olika projektorer, dukar och högtalare tillsammans med våra leverantörer. Givetvis bjuder vi på lättare förtäring och förfriskningar för att hålla energin på topp.

Måste man boka tid för att besöka er?

Både ja och nej. Helst vill vi att alla som planerar att besöka oss under någon av dessa dagar går in på vår Facebooksida/evenemang och bokar en tid. Detta för att vi ska kunna beräkna antal besökare och anpassa oss för att kunna erbjuda de bästa förutsättningarna just för er.

Kan jag handla från er under Projektordagarna till kampanjpriser?

Ja, vi kommer att kunna erbjuda dig många fina produkter på mässpriser i båda våra butiker. Vi kommer även en kampanjsida som du kan kika på. Hittar du inte det du söker är du välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon.

Vilka produkter kommer ni att visa upp?

I Göteborgs- och Stockholmsbutiken kommer vi att förbereda projektorer från populära märken som Sony, Epson, JVC, Optoma, Xgimi med fler. Möjlighet finnes att jämföra projektorer med olika dukar. Vad sägs om att låta oss visa dig skillnaden mellan Sony 290 och 890?Kommer ni att visa upp Epson EH-LS11000W?

Ja, vi kommer att ha tillgång till den efterlängtade projektorn i båda våra butiker. I Göteborgsbutiken har du även chans att testa den ihop med den populära PS5 [email protected]

Kan man lyssna på några högtalare under projektordagarna?

Under projektordagarna har vi fokus främst på projektorer, dukar och hembio. Men givetvis, om möjlighet ges, kan vi dema också dina favorithögtalare. Skicka gärna ett mail till oss på [email protected] så återkopplar vi till dig.

Finns det möjlighet att köpa Epson EH-LS11000W?

Ja självklart, vi kommer enbart kunna ta emot förhandsbokningar av de nya Epson projektorerna då leveranstiderna fortfarande är lite osäkra.


Anmäl dig till eventet i Göteborg genom att klicka här!

Projektordagarna-Go-teborg

Anmäl dig till eventet i Stockholm genom att klicka här!

Projektordagarna-Stockholm