Din kundvagn är tom

 

Bättre ljud ur dina högtalare - Emotiva BasX slutsteg

bild till Bättre ljud ur dina högtalare - Emotiva BasX slutsteg

Ett slutsteg på en, två, tre eller flera kanaler är ett kostnadseffektivt sätt höja prestandan på din anläggning och få ut det mesta ur dina högtalare. Med ett separat slutsteg får du bättre ljud med mer dynamik och detaljer samt bättre head room. Slutstegen kopplas enkelt in från din förstärkares pre-out utgångar med RCA-kablar.

Nu har fem splitternya slutsteg i den prisvärda BasX-serien har sett dagens ljus. Serien har hämtat inspiration från referensmodellerna i XPA-serien men optimerats för en lägre prisnivå. Med BasX får du topprestanda för prisklassen och du kan välja mellan 2 och upp till 7 kanaler.

BasX-serien

I BasX-serien kan man förvänta sig exceptionell ljudkvalitet som andas high-end utan att behöva tänka på att behöva vinna på Triss eller få 13 rätt på Stryktipset för att ha råd med det. Produkterna i BasX-serien är garanterade att leva upp till förväntningarna, och är designade från grunden av Big Dan och Emotiva-teamet. Integrerade med den senaste teknologin och en fantastisk byggkvalitet är det här produkter som kommer lyfta din lyssnarupplevelse.

Big Dan berättar om den nya BasX-serien


BasX-serien har hämtat en del inspiration från de testvinnande referensslutstegen i Emotivas XPA-serie som finns i allt från monoblock upp till hela elva kanaler, som har tillräckligt med kraft för att driva de flesta högtalare på marknaden.Ge högtalarna den kraft de förtjänar

Att alla högtalare, oavsett prisklass, mår bra av mycket och bra effekt är ingen hemlighet. Många skulle kunna lyfta sin anläggning flera steg genom att addera ett separat slutsteg till sina front och centerhögtalare. Genom att koppla ett slutsteg till de primära högtalarna kommer din A/V-förstärkare avlastas och har då möjlighet att leverera mer och bättre effekt till de övriga högtalarna i anläggningen. Du kommer få mer detaljer i ljudet med bättre dynamik och head room och som bonus går det att kräma på ännu mer för att verkligen få till den rätta biokänslan.

Från 2 upp till 7 kanaler

Den nya BasX A-serien finns i flera olika konfigurationer, allt från renodlat tvåkanalssteg upp till hela sju kanaler för att driva samtliga högtalare i din bio. Designen är slutsteg med Klass A/B, rejäl ringkärnetransformator för bästa strömförsörjning, stor kondensatorbank för att kunna leverera effekten när den behövs som bäst och avancerade kretsar som skyddar utrustningen. Enkel installation och pålitlig prestanda är ledorden, det enda du behöver tänka på är att komplettera med en bra signalkabel och övriga rekommenderade tillbehör som strömfilter med matchande kabel!Anslutningar

Slutstegen i BasX A-serien kopplas från ditt förstegs- eller förstärkares pre-out med RCA-kablar till slutsteget. Högtalarterminalerna sväljer lite grövre kablar och är givetvis kompatibla med banankontakter. Förstärkarna har en triggeringång vilket innebär att den slår på när den får signal och stänger av sig automatiskt.


Kundomdömen


Bra med bra kraft & tyngd Driver mina frontar lättdrivna klipsch 280 f . Stor skillnad mot Marantz receivern 6011.

Klockrent ! . Kör den ihop med en Marantz 7013 där den driver frontarna. Var redan nöjd med fråntarns direkt på marantzen men steget lyfte hela bioljudet. Blev bra kontroll på basen också när man lyssnar på musik.
Kör Emotiva BasX A-300 med Integra 60.6 på front högtalarna JBL Studio 880 och vilket lyft, Svårt att sätta ord på det. Jag var tveksam till köpet men efter första lysningen så blev det ett stort leende.

Äntligen har jag hittat en prisvärd o ljudmässigt underbar förstärkare. Köp.

Grymt slutsteg! Löjligt mycket för pengarna. Presterar i nivå och i många fall bättre än slutsteg som kostar det dubbla. Rekommenderas varmt.

Det levererar med besked värt varenda krona, fick med bl.a. trigger & strömkabel (Swe)

Riktigt grymt slutsteg. Inget hummande eller dylikt. Håller membranen med järnhand. Riktigt härligt ljud.
Rekommenderar detta starkt. Otroligt prisvärt!